qba Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 :?: Nie wiem jak z Coxami lecz z dostępem do części do silników OS, ASP, Super Tigre, MVVS i innych - czyli tańszych NIE MA ŻADNEGO PROBLEMU i części jak i dodatki są dostępne w polskich sklepach. gdzie mają części do thunder tiger? bo poszukuje jednego elementu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Kuba podobno TU http://modele.sklep.pl/index.php?cPath=24_238&osCsid=ccc7cbef324f8395eaf7dce1be86a9d9 Ja w to uwierzyłem ,córcia pojechała i :ass: blada i ani iglicy ani dzwigni gaźnika o resztę nie pytała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Kuba - swego czasu Wimarex prowadził sprzedaż silników ST. Zapytaj tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Też zamawiałem w Wimarexie. Wraz z silnikiem jest dodany rysunek złożeniowy gdzie każda część ma swój numer. Wystarczyło podać ten numer. Nie wszystko pewnie jest jednak na stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek_9000 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 :?: Nie wiem jak z Coxami lecz z dostępem do części do silników OS, ASP, Super Tigre, MVVS i innych - czyli tańszych NIE MA ŻADNEGO PROBLEMU i części jak i dodatki są dostępne w polskich sklepach. gdzie mają części do SUPER TIGER? bo poszukuje jednego elementu ;] a na przyklad tutaj http://www3.towerhobbies.com/listings/cat-g.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Więc tak wysłałem mejla z numerem czesci (znalezionym na http://www.tiger.com.tw/) do Wimarexu i do Modele Sklep, poczekam na odpowiedz jak sie nie uda to skorzystam z towehobbies. póki co dzięki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Qpa-w temacie masz thunder tiger,a w pierwszy poście super tiger :mrgreen: ale to tylko taka moja drobna uwaga,pewnie literówka.Ale mam ważniejsze pytanie,czyżbyś tego ode mnie thunderka reanimował?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 No tak chodziło mi o TT ale akurat te sklepy tez maja je w ofercie Konrad, no szukam tego rozpylacza :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Widzę że za wszelką cenę chcesz go ulotnic .Bardzo mnie to cieszy ponieważ nie było na niego chętnego i przez głowe przeszła mi już myśl aby zrobić sobie z korbowodu i tłoka stylowy breloczek.Nie inwestuj w niego nie wiadomo jakich pieniedzy,bo ja dałem za niego niegdyś 100zł,a nowy kosztuje 160zł.Jak sie domyślam nowy rozpylacz może wcale nie być tani.Fajnie że chcesz go uratować :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 qpa, pokaż ten element. Jakiś tt mi się w częściach wala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Bartosz Mesjasz, gp-07 rozpylacz :] dokładnie o to to http://mms.tiger.tw/upload/parts/engine/250/PN1321.jpg p.s. Już z modele sklep otrzymałem odpowiedz ze cześć nie ma na naszym kontynencie ale do ściągnięcia ;] podadzą mi planowany koszt i termin :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Daj zdjęcie całego gaźnika. Co dokładnie brakuje? Takie elementy nie muszą być dokładnie od tego silnika. Stary jest uszkodzony czy w ogóle nie masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 qpa, nie działa link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 To może skoro Qpa nie ma czasu to odpowiem za niego .Rozpylacza nie tyle ze brakuje co po prostu jest uszkodzony.Sama koncowka z kawałkiem gwintu urwała się,przy sręcaniu silnika po czyszczeniu omsknęła mi się reka,klucz zeskoczył z głowicy i urwałem rozpylacz.Ten malutki odcinek gwintu wykręciłem,ale gdzies sie zapodzial i Qpa go nie ma.W nie najlepszym stanie jest też delikatniuśki króciec idący do rozpylacza(ten plastikowy na przewód paliwowy).W sumie jest iglica i rozpylacz bez gwintu(urwał się na dziurce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Nie łatwiej kupić podobny gaźnik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 W sumie jest iglica i rozpylacz bez gwintu(urwał się na dziurce) Jeśli jest dokładnie to "rozpylacz bez gwintu(urwał się na dziurce)" to jedyny problem to podpięcie do tego co zostało wężyka (a będzie to prostsze niż Ci się wydaje - podobny problem ). Dokupić gniazdo i iglicę od OSa - oczywiście tą dokręcaną na tylni dekiel - to akurat koszt do zniesienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 tylko ze pojemnośc to 1,12 cmm chyba ;] zobaczę co odpisze modele sklep może to będą będzie do zniesienia ;] jak nie to tak spróbuję ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 a widziales to: http://www.thundertiger4u.com/ http://www.thundertiger4u.com/shopping_cart.php?keywords=PN1161&sort=2a sam latam na tych silnikach i tez sie troche rozgladalem.poza tym czeski RC Pelikan sprzedaje te silniki i od nch tez bira je polskie sklepy. w edycji dodalem jeden adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.