a74BACK Opublikowano 6 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Kolega mówił mi, że lewy to ten gdzie ma butterfly,a jak jest w skrzynce to dalej od ładowarki. Tylko jak ja wkładam do skrzynki swoje radio to lewy jest bliżej ładowarki i ... Zgłupiałem, sprawdzam dwa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Wymiana modułu na nowy rozwiązała problem. W tej chwili przy 1,5km RSSI ok 50 (poprzednio 0 i sieczka), przy 2,5 ok 44-48- model na ziemi. Stary będzie reanimowany, ale wcześniej będzie sprawdzona moc jaką potrafi wygenerować w porównaniu z nowym. Chciałem bardzo serdecznie podziękować za pomoc, szczególnie tym którzy postawili bardzo trafna diagnozę z gimbalami (tylko nie widziałem który lewy, a który prawy). Bez Was reanimacja sprzętu na bank, by się nie udała ! Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Dzięki. Fajnie jest przeczytać podziękowania. Coraz mniej takich ludzi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi