madrian Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Jeśli możecie, proszę o uzupełnianie oferty. Wielu osobom będzie pewnie łatwiej szukać czego potrzebują, znając nazwy handlowe i producentów. KOLOR - Nazwa Handlowa/marka - wymiary (grubość) - producent - uwagi - gdzie. Czarny - Fixprix - 3mm i 5mm - Decora SA - rowkowany - Castorama Szary (srebrzysty po gładkiej stronie) - Profi Base - 3mm 5,5mm - Aspro - rowkowany - Leroy Merlin Niebieski - Izoflor Thermo - 1,6mm - Arbitron(Decora SA) - rowkowany w rolce - Praktiker, Castorama. biały - PE - 2mm - Arbitron(Decora SA) - w rolce, Polietylen, a nie polistyren, ale może komuś potrzebne? - Nie wiem. Zielony - Izoflor/Izoflor plus/Izoflor Eko - 2mm (rolka) 3mm, 5mm,6mm - Arbitron (Decora SA) - różne odcienie zielonego - zalezy od grubości i rodzaju izolacji (wyciszająca, niwelująca itp.) - Leroy, Praktiker, Castorama (i pewnie wiele innych). Spotkałem się też z pomarańczowym, ale nie znam producenta. Jesli ktoś ma blisko do Łochowa nad Liwcem, to kupowałem go na sztuki w sklepie z panelami na przeciwko poczty. Nie odwiedzałem ostatnio OBI i nie znam ich oferty, choć podobno mają gładkie pianki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Khaki (owaty) - Floorizol - 5mm - Leroy (Modlińska W-wa) - rowkowany, kolor ni to brąz, ni to zieleń. Taki trochę oliwkowy. Zainteresuje kombaciarzy. Mieli na składzie tylko kilka opakowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Beżowy - Max Pol (uniwersalny podkład pod panele) - 5mm - Vox Industries S.K. - rowkowany - OBI - niektóre partie są prawie gładkie. Byłem w Obi na Radzymińskiej. Po gładkim depronie ani śladu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Powinieneś zmienić bo FixPrix jest grafitowy a nie czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Pomarańczowy i brązowy (5 jak i 3mm jeden i drugi) można odstać również, w sklepie na przeciwko biedronki, w mieście Garwolin. Nie znam producenta, gdyż też sprzedają to na sztuki jako podkład pod panele. To tak gdyby ktoś szukał pomarańczowego a miał bliżej do Garwolina niż Łochowa nad Liwcem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Powinieneś zmienić bo FixPrix jest grafitowy a nie czarny "Kobiety widzą kolory"... Dla mnie to czarny, bo ciemniejszy od szarego :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Błękitny- IZONORD - Asko- 3mm 5,5mm - rowkowany po jednej stronie - skład budowlany Sokółka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 zielony - izoflor, 3mm, 5mm, rowkowany po 1 stronie (Decora SA), sklep DDD (podłogi, panele) na terenie Giełdy Elbląskiej, dawny Leader Price. można kupować na sztuki (m2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_t Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zielony Izofloor obustronnie gładki 6x500x1200 mm pod panele. Sklepy Komfort z wykładzinami dywanowymi panelami i płytkami. Jest ich około 120 w Polsce. Można kupować na sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zielony Izofloor obustronnie gładki 6x500x1200 mm pod panele. Sklepy Komfort z wykładzinami dywanowymi panelami i płytkami. Jest ich około 120 w Polsce. Można kupować na sztuki. Kupiłem kiedyś taki Izoflor 6 mm (oryginalnie zapakowany) przy wycinaniu otworów na zawiasy miałem problemy z określeniem środka. Okazało się, że ma tylko 5 mm grubości. Wygląda na to, że producent "trochę" oszczędza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Depron biały i szary (grafitowy) 3 mm i 6 mm kupujemy tu: http://www.emuz.com.pl/index.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Izo-Floor 3mm (1 strona rowkowana. Ciemna zieleń) - Cena : 3zł (na sztuki) - OBI ; Izo-Floor 6mm (1 strona rowkowana. Jasna Zieleń) - Cena : 4.50zł (na sztuki) - OBI Ewentualnie cała zgrzewka (w zestawie chyba 10) 3mm - 29.99zł ; 6mm - 44.99zł Za Izo-Floor do RWD 5 (dziś kupiłem) zapłaciłem 10.50zł ( 2x 3mm ; 1x 6mm) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q.jakub Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Brązowy 3mm rowkowany i 5mm rowwkowany firmy chyba FixPrix jest w Castoramie (przynajmniej w Rzeszowie), ale niestety jest dość kruchy, więc jak ktoś chce nim pokryć skrzydła to najlepiej na ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Squa Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Zielony Izofloor obustronnie gładki 6x500x1200 mm pod panele. Sklepy Komfort z wykładzinami dywanowymi panelami i płytkami. Jest ich około 120 w Polsce. Można kupować na sztuki. Tu się nie zgodzę . Byłem i mają ale niestety nie na sztuki tylko paczki ( 6 arkuszy 6mm, 1,2m x 0,8m ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Squa - dziwne bo ja sobie biorę ile chce i płace za sztukę. Ale kupisz całą paczkę będzie na dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sionziom Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Ten pomarańczowy o którym barlu wspomniał jest w Garwolinie a tak dokładniej to w DOMEXIE bliżej cmentarza niż biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q.jakub Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Zielony Izofloor obustronnie gładki 6x500x1200 mm pod panele. Sklepy Komfort z wykładzinami dywanowymi panelami i płytkami. Jest ich około 120 w Polsce. Można kupować na sztuki. Tu się nie zgodzę . Byłem i mają ale niestety nie na sztuki tylko paczki ( 6 arkuszy 6mm, 1,2m x 0,8m ) A ja się z tobą nie zgodzę. W Komforcie kupuję depron Arbitronu na sztuki, nigdy nie ma z tym większych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 I tak się będziecie licytować? Komfortów w Polsce Skolko Ugodno, a każdy ma własnego kierownika i własne zwyczaje. Jeden idzie w hurt, a inny nie pogardzi detalem. I tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.