Tomek Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 W Artexie szykują prawdziwy rarytas. Model do akrobacji F3A ! Konstrukcja podobna do Katany ,ale model większy. Rozpiętość 1,4m i długość też coś koło tego. I do tego waga ! Model waży dokładnie tyle samo co Katana i to z duralowym podwoziem!!! Szykuje się istne szaleństwo . :crazy: Dla mnie , choć wiedziałem że pracują nad tym modelem , był to szok, że tak to w ciągu 1,5 miesiąca pociągnęli, bo model jest już gotowy, po oblocie i lada moment powinien być w sklepach. (Może nawet jeszcze w listopadzie ...) Dla tych co chcą spróbować F3A oraz dla tych co potrzebują mniejszego modelu do treningu , po prostu bomba . Cena ... nie podam, bo chyba by mnie Bogdan odstrzelił, ale dodam że jak na F3A to będzie niska.. (no dobra podam tylko , że pomiędzy 200 a 700 i na pewno nie jest to średnia tych cyfr) Zgaduj, zgadula... :lol2: Zdjęcia wrzucę jutro , bo dziś nie dam rady . Ale od strony konstrukcyjnej - prawdziwy majstersztyk , cudo. Jak wiecie, ja nie przepadam za F3A, ale jakość konstrukcji i finezja wycięć - bajka. Zresztą sami jutro to ocenicie. 8) Eit: Zapomniałem dodać , że model nazywa się "ELE" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Witam Nawet jakby była to średnia arytmetyczna tych cyfr co podałeś to... można to spokojnie przełknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 A jaka bedzie waga? , bo mam silnik o ciągu 1,5 do 3D do 2,8kg trenerki. Chciałem extrima ale może warto poczekac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 na gotowo ok. 1250-1380g w zależności od pakietu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 A foty :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 hehe ja drugi raz nie chciałem sie narazić modowi dzis .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Zaraz wstawię ,zjem tylko cokolwiek (obiadokolacje ) i zaraz zamiast tego tekstu będą foty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Zaraz wstawię ,zjem tylko cokolwiek (obiadokolacje ) i zaraz zamiast tego tekstu będą foty . to wyczerpuje znamiona "przemocy w rodzinie" (modelarskiej ) :devil: to jest przemoc psychiczna edit 21,35 ile mozna jeść? :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 hehe...ja caly dzien czekam tylko na te foty :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 unika nas poszedł w inne działy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Dokładnie żebyście wiedzieli na co mnie narażacie abym te zdjęcia wstawił. Chyba je wrzucę jednak jutro , bo na razie mentalnie się do tego zbieram i idzie mi to jak krew z nosa . :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 WRRRRRRRR Tomku tak nie mozna....... :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Podaj nam ten tajny kod (no ten wiesz do czego). Ciiii. Nikt się nie dowie hihihih Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Tomek coś kombinuje Ma foty ale chce nas jeszcze trochę potrzymać w napięciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Normalnie napięcie rośnie jak u Hitchcocka. EDIT Może mu krawacik dorobić Ludzie tu czekają ,palce obgryzają, a tu nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 To nie fair takie "obiecanki macanki, a glupiemu stoi " :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Tomek coś kombinuje Ma foty ale chce nas jeszcze trochę potrzymać w napięciu. Jak nic naoglądał się filmów Hitchocka :devil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Litości nie macie, po 3,nimal4 godzinach jeżdżenia na łyżwach każecie mi iść po aparat . :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Film ogląda się z lekkim napięciem a tu my jesteśmy ofiarami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Nastała chwila napięcia , forumowicze zebrani przed monitorami ruszają wskaznikiem myszki nerwowo odswierzajac co chwila strone ale nic się nie pojawia... napięcie sięga zenitu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.