Tomek Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Śliczny tylko nazwa mi jakoś nie pasuje ... Mi też ... Ale wiem, że to skrót myślowy od ..... modeli elektryków Całe szczęście że nazwą się nie lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Raczej nie , zalecany ciąg to 1:1 Ale to bardziej kwestia upodobań niż zaleceń. Dla tych co lubią 2:1, to od razu lotkę wyciąć do samego kadłuba , będzie ostre 3D Nie wykrecisz obecnego programu akrobacji ze stosunkiem ciagu do masy 1:1. Z reszta od jakiegos czasu probuje swoich sil w takowej i widze, ze potrzebuje duzo wiecej mocy niz do 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Tomek, dawać konkurs na forum na nazwę dla nowego modelu z uzasadnieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Nie będę się sprzeczał , bo do tej pory F3A było dla mnie nieosiągalne , bo modele drogie . Opinie tę wyrwałem od samego producenta. A może coś przekręciłem??? W każdym razie z pakietem 3700mA model do lotu na gotowo wychodzi 1380g. A to i tak można sporo zbić wkładając pakiet np 2200mA. Podejrzewam że maniacy wagi zejdą poniżej 1200g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Tomek, dawać konkurs na forum na nazwę dla nowego modelu z uzasadnieniem Czemu nie , zagadam Bogdana , może się coś zorganizuje ( o ile nie są już wydrukowane etykiety....) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Jak by co to chyba warto. Modele f3a zawsze mają takie zaczarodziejsko-tajemnicze nazwy edit: uprzedzając: modele f3a PRAWIE zawsze mają takie zaczarodziejsko-tajemnicze nazwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Mówię o wyczynowcach F3A, tam już chyba tylko elektrownie rządzą... :-) Ładziak tu się nie mylisz , nie chyba , tylko na pewno. i to jakie , 2 ładowania pakietu i duży suw stoi do rana na prostowniku :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 A ja ten model widziałem w locie .Super Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Cena zestawu to 360 zł + 22% VAT czyli 439,20. Wysyłka gratis. Dla forumowiczów 5% zniżki. Co od mocy . Zakładając że model będzie ważył 1,3kg - potrzebna moc do wykonanie programu F3A to około 500W. Spalina 0,8 KM. Popołudniu otworze konkurs na nazwę modelu. Jeśli się spodoba , to zwycięzca otrzyma zestaw Extrima. Więc zwoje mózgowe w ruch myśleć ,myśleć, myśleć . :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 O kurczątko!! ;D Jest o co walczyć A co do ceny za model...jak to na firmę Artex bardzo przystępna :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Popołudniu otworze konkurs na nazwę modelu. a jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 A po ile nazw będzie można wymyślić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2102 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 A kto teraz lata akrobacje na spalinie? U nas w Katowicach latają !!! A propos nazwy, koniecznie musi być polska !!!!! Żadne tam Extrimy, Gilesy i inne Extry, jakieś U can Do i tym podobne dziwaczne nazwy .... :evil: Wilga np. jest polska i nazwę też ma polską i basta. ... a jaka jest dobra to wszyscy wiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 A propos nazwy, koniecznie musi być polska !!!!! dobrze prawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 A propos nazwy, koniecznie musi być polska !!!!! Fajnie bybyło , ale jeśli koś ma zarąbistą nazwę w języku Banati ,to szkoda by było żeby nie mógł przystapić do konkursu. Myslę że co do ilości nazw zrobimy jakiś ogranicznik nap. każdy max 3lub 4. Ale to w osobnym wątku się założy i wszystko wyjaśni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Fajnie bybyło , ale jeśli koś ma zarąbistą nazwę w języku Banati A nie czasem Bantu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Może dwie polskie i dwie obcojęzyczne ? Ale lepiej by było gdyby model nosił polską nazwe Podoba mi sie on Tam w Artexie to mają głowy do kształtów modeli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 haha czyli wiem co dostane na mikołajki:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 W każdym razie z pakietem 3700mA model do lotu na gotowo wychodzi 1380g. 3s czy 4s ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Paweł chcesz w ucho? :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.