Skocz do zawartości

Condor - sa chetni na latanie?

Patryk Sokol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Latem trochę polatałem, teraz nie mam czasu, a właściwie to nie ma klimatu na polskich serwerach na dłuższe latanie. Jak kupowałem to liczyłem na większą aktywność rodzimej braci condorowej, a tam pustki. :(

Opublikowano
Ja jestem chętny tylko muszę zdobyć instalacyjny plik bo po pierwszej przygodzie z Condorem został mi tylko numer seryjny :D

Instalator bez seriala jest bezużyteczny, w związku z tym chyba mogę legalnie wystawić go Tobie na FTP`ie. Chcesz? :?:

Opublikowano

Ciekaw jestem czy można za pomocą Condora podtrzymać trening szybowcowy. Wylatałem w ostatnim sezonie ok 100godz przeleciawszy ok 7600km. Latanie szybowcowe to moja pasja nr1. Po sezonie z nostalgii zająłem się trochę modelarstwem.

Darek

Opublikowano

Z tego, co wiem to całkiem spora ilość rzeczywistych pilotów lata Condorem.

Niestety nie znam osobiście, więc nie ocenię czy to kontynuacja pierwszych podrygów w sztuce latanie, czy trening zaawansowanych pilotów.

Poczytaj forum, powinieneś wyrobić sobie zdanie.

Opublikowano

Nie wiem, dlaczego jak latałem, to miałem kłopoty z czatem. Czasami po kilku minutach, a nieraz od razu nie mogłem pisać, tzn. nie były moje teksty widoczne. Nie wiecie, dlaczego?

Pomyślę, może uruchomię nasz forumowy server TS`a, jak nas będzie więcej.

Opublikowano
a może na RealFlight G4 ??

to dość nowy i drogi program :D nie sądze żeby wielu użytkowników forum go miało.

Condor chyba lepiej tutaj wypada, no i siedzi się w kabinie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.