Patryk Sokol Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Hej! Czy lata ktos tutaj w multiplayu w Condorze? Jak tak to moze zrobimy forumowe wyscigi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Latem trochę polatałem, teraz nie mam czasu, a właściwie to nie ma klimatu na polskich serwerach na dłuższe latanie. Jak kupowałem to liczyłem na większą aktywność rodzimej braci condorowej, a tam pustki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 a moze cos wiecej o tym "Condorze"? bo jakos czuje sie niedoinformowany :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Tu masz wszystko. http://www.condorsoaring.com/ http://www.condorsoaring.may.net.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 kurcze.. .fajne to... tylko 40e :/ na razie nie mam na to kasy... chyba ze mi zona pod choinke fundnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B. Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Ja jestem chętny tylko muszę zdobyć instalacyjny plik bo po pierwszej przygodzie z Condorem został mi tylko numer seryjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Ja jestem chętny tylko muszę zdobyć instalacyjny plik bo po pierwszej przygodzie z Condorem został mi tylko numer seryjny Instalator bez seriala jest bezużyteczny, w związku z tym chyba mogę legalnie wystawić go Tobie na FTP`ie. Chcesz? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B. Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Super Będę wdzięczny bo nie chcę grzebać po śmietniku internetowym Może napisz na PM co i jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Jest już na FTP`ie, info poszło na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Ciekaw jestem czy można za pomocą Condora podtrzymać trening szybowcowy. Wylatałem w ostatnim sezonie ok 100godz przeleciawszy ok 7600km. Latanie szybowcowe to moja pasja nr1. Po sezonie z nostalgii zająłem się trochę modelarstwem. Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Z tego, co wiem to całkiem spora ilość rzeczywistych pilotów lata Condorem. Niestety nie znam osobiście, więc nie ocenię czy to kontynuacja pierwszych podrygów w sztuce latanie, czy trening zaawansowanych pilotów. Poczytaj forum, powinieneś wyrobić sobie zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B. Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Już latam... Jeszcze tylko kilka scenerii i wieczoryzajęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Nie wiem, dlaczego jak latałem, to miałem kłopoty z czatem. Czasami po kilku minutach, a nieraz od razu nie mogłem pisać, tzn. nie były moje teksty widoczne. Nie wiecie, dlaczego? Pomyślę, może uruchomię nasz forumowy server TS`a, jak nas będzie więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VJ_Adams Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 a może na RealFlight G4 ?? Lata ktoś online? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 a może na RealFlight G4 ?? to dość nowy i drogi program nie sądze żeby wielu użytkowników forum go miało. Condor chyba lepiej tutaj wypada, no i siedzi się w kabinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B. Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Condor chyba lepiej tutaj wypada, no i siedzi się w kabinie Można też popatrzeć z zewnątrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 A ja wlasnie zaliczyem pierwszy wygrany przelot On-Line Swietna zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Też przed chwilą przypomniałem sobie latanie. Nawet z odwróconego korka udało mi się wyjść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 To kiedy lecimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 jak skołuję joystik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.