Andych Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 jak skołuję joystik ? Szkoda, że tak daleko mieszkasz, mam MS Precision2 kurzący się, bym pożyczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 jak skołuję joystik ? Ja tam na nadajniku latam przez PPJoy'a Nadajnik masz na pewno Inna sprawa, ze przy odrobinie wprawy na klawiszach tez da rady polatac, trzeba tylko czulosc jak najwieksza ustawic i automatyczny kierunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 jak skołuję joystik ? Ja tam na nadajniku latam przez PPJoy'a Nadajnik masz na pewno Inna sprawa, ze przy odrobinie wprawy na klawiszach tez da rady polatac, trzeba tylko czulosc jak najwieksza ustawic i automatyczny kierunek. Kierunkiem też da radę sterować, przynajmniej w ił2 sturmovik się dało, za pomocą klawiszy z x, bardzo wygodne to było. Nie znam tego programu, ale jest możliwość że nie da się ustawić do SK klawiszy? :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Mi się nigdy to nie udało w rzeczywistości.... popatrzeć z zewnątrz to musi być bajer no oczywiście prawie niezbędny w lataniu. A ta umiejętność sterowania klawiszami... boję się, że następny sezon zacznę od ładowania się do kabiny z laptopem. Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Dzisiaj o 20 stawiam serwer. Nazywac sie bedzie "Nad beskidami", mapa Slovakia CE i czas do podlaczenia sie to 15minut. Wszystkich chetnych zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Szkoda, że tak daleko mieszkasz, mam MS Precision2 kurzący się, bym pożyczył. dzięki za dobre chęci, joystik bede miał wieczorem bo nie mam akurat kabla do nadajnika jak się uda to polatamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Dzisiaj o 20 stawiam serwer. O 20 kończę pracę, jak jest możliwość to postaw ten serwer bez ograniczeń czasowych, dla swobodnego polatania na początek. Uruchomiłem kanał CONDOR na TS`ie, IP: 153.19.156.122. Jak były by problemy z logowaniem to dajcie znać, podeślę hasełko na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Ok. No to zrobimy sobie free flighta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 kurczaki smaka mi zrobiliscie na latanie szybowcem ja w te wakacje co prawda zrobiłem tylko podstawowke i juz pozniej był wrzesien pogoda do dupy zaczynajace sie studia i nie było jak polatac. ale czuje ze ta miłosc nie przemineła i wroci w przyszłym sezonie ze zdwojona moca. a Darek gratuluje 100 godzin i 7600km niezły wynik moim zamiarem jest zrobienie 35godzin gdzies tak do 20 lipca i na egzamin do ulcu:P a potem trening trening i marza mi sie jakies zawody tak zeby zobaczyc jak to jest gdzies na koniec sierpnia chociaz nie wiem czy beda umiejetnosci zeby sie wogole pokazac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Serwer dziala Zapraszam Link do serwera: cndr://HDMFAMCCFMCLJSRDFLH ewentualnie klikajcie stad: http://www.soaringsim.com/serverlist.php ups... Falstart (przez zmiane stref czasowych w Angli)... Ale niech leci o 20 restart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B. Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Host not found Coś chyba nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 No syplo sie, bo mi sie oszczedzanie energii wlaczylo O 20 start oficjalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Dobra serwer ruszyl Po prostu wejdzcie na: http://www.soaringsim.com/serverlist.php I wybierzcie: "Over Beskids free flight" Do zobaczenia nad Zarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B. Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 u mnie nadal to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Pobuj teraz, musi dzialac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B. Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Nic nadal to samo... Coś kiedyś czytałem o otwieraniu portów i takie tam... zapory i inne cuda. Może to blokuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Kurcze lipa... Jak ja wejde na swoj serwer to sie latac nie ma, tylko szybowiec w powietrzu wisi :/ To moze jakis inny serwer? Proponuje "Free by 3TY" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B. Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Patryk ja i mój bratanek próbowaliśmy do Ciebie zrobić pinga i nic... A bratanek - informatyk proponuje jakieś "hamachi" który omija firewale i tworzy prywatną sieć - cokolwiek to znaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Dostałem wiadomość, że są problemy ze stroną TS`a, aby pobrać program. Umieściłem go u siebie: ftp://153.19.156.122/FTProot/modelarnia/ts2_client_rc2_2032.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Patryk ja i mój bratanek próbowaliśmy do Ciebie zrobić pinga i nic...A bratanek - informatyk proponuje jakieś "hamachi" który omija firewale i tworzy prywatną sieć - cokolwiek to znaczy Na sieci sie specjalnie nie znam... Po prostu dajcie metode co i jak robic, bo przez tydzien mam dostep do dobrego lacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.