Skocz do zawartości

Condor - sa chetni na latanie?

Patryk Sokol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
jak skołuję joystik ? :D

Ja tam na nadajniku latam przez PPJoy'a :)

Nadajnik masz na pewno :)

Inna sprawa, ze przy odrobinie wprawy na klawiszach tez da rady polatac, trzeba tylko czulosc jak najwieksza ustawic i automatyczny kierunek.

Opublikowano
jak skołuję joystik ? :D

Ja tam na nadajniku latam przez PPJoy'a :)

Nadajnik masz na pewno :)

Inna sprawa, ze przy odrobinie wprawy na klawiszach tez da rady polatac, trzeba tylko czulosc jak najwieksza ustawic i automatyczny kierunek.

Kierunkiem też da radę sterować, przynajmniej w ił2 sturmovik się dało, za pomocą klawiszy z x, bardzo wygodne to było. Nie znam tego programu, ale jest możliwość że nie da się ustawić do SK klawiszy? :evil:

Opublikowano

Mi się nigdy to nie udało w rzeczywistości.... popatrzeć z zewnątrz to musi być bajer no oczywiście prawie niezbędny w lataniu. A ta umiejętność sterowania klawiszami... boję się, że następny sezon zacznę od ładowania się do kabiny z laptopem.

Darek

Opublikowano
Szkoda, że tak daleko mieszkasz, mam MS Precision2 kurzący się, bym pożyczył.

dzięki za dobre chęci, joystik bede miał wieczorem bo nie mam akurat kabla do nadajnika :) jak się uda to polatamy :)

Opublikowano
Dzisiaj o 20 stawiam serwer.

O 20 kończę pracę, jak jest możliwość to postaw ten serwer bez ograniczeń czasowych, dla swobodnego polatania na początek.

Uruchomiłem kanał CONDOR na TS`ie, IP: 153.19.156.122.

Jak były by problemy z logowaniem to dajcie znać, podeślę hasełko na PW.

Opublikowano

kurczaki smaka mi zrobiliscie na latanie szybowcem ja w te wakacje co prawda zrobiłem tylko podstawowke i juz pozniej był wrzesien pogoda do dupy zaczynajace sie studia i nie było jak polatac. ale czuje ze ta miłosc nie przemineła i wroci w przyszłym sezonie ze zdwojona moca. a Darek gratuluje 100 godzin i 7600km niezły wynik moim zamiarem jest zrobienie 35godzin gdzies tak do 20 lipca i na egzamin do ulcu:P a potem trening trening i marza mi sie jakies zawody tak zeby zobaczyc jak to jest gdzies na koniec sierpnia chociaz nie wiem czy beda umiejetnosci zeby sie wogole pokazac

Opublikowano

Patryk ja i mój bratanek próbowaliśmy do Ciebie zrobić pinga i nic...

A bratanek - informatyk proponuje jakieś "hamachi" który omija firewale i tworzy prywatną sieć - cokolwiek to znaczy :)

Opublikowano
Patryk ja i mój bratanek próbowaliśmy do Ciebie zrobić pinga i nic...

A bratanek - informatyk proponuje jakieś "hamachi" który omija firewale i tworzy prywatną sieć - cokolwiek to znaczy :)

Na sieci sie specjalnie nie znam...

Po prostu dajcie metode co i jak robic, bo przez tydzien mam dostep do dobrego lacza :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.