majula7 Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Stałem się posiadaczem takiego szybowca Mam zamiar tym latać nad jeziorem i lądować w wodzie. Jest to używka ale w bardzo dobrym stanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 2 pytania: 1. Po co tym lądować, skoro fajnie lata? 2. Dlaczego w wodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipp Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 2. Dlaczego w wodzie? też tego do końca nie zrozumiałem.. taką fajną łąkę kolega ma, a się czepił jeziora.. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Łąka jest gościnna, lotnisko mi ogrodzili z każdej strony dwa lata temu. Nie mam gdzie latać, Radawiec 20km łąka na zdjęciach też. Nad jeziorem jestem dość często więc, jak rybki nie biorą to zmiana hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Therapy Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Ja na ryby zawsze zabieram samolot. Ale nie ląduję w wodzie. Bądźmy tolerancyjni każdy ma jakieś perwersje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 A ja odwrotnie w samochodzie ponton wędki silniki i samoloty/drony. Nawet mam patent na wywiezienie przynęty samolotem poza roślinność brzegową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Therapy Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Wczoraj na rybach wylatałem 3 pakiety. Wędki siedzą w wodzie i co raz zaglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 20 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Hehehe też mam taką sondę która targam za pontonem i za samolotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi