smoczatko Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Witam, mam grzałkę z testerem,i nie wiem jak długo mam grzać świece żeby auto odpaliło .Szukałem w necie i nic nie znalazłem na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Grzejesz dopóki silnik nie odpali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpazo Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Jak ciepłota ,świecy jest dobrze dobrana to nie ma jakiejkolwiek potrzeby grzać świecę po odpaleniu silnik zimny w zimna pogodę nie raz trzeba przytrzymać zasilanie w silniku. gorącym od razu się startuje.Elpazo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoczatko Opublikowano 11 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 A tester pokazuje czy świeca jest nagrzana,czy on tylko pokazuje napięcie akumulatora grzałki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Napięcie akumulatora. Grzej takdlugo aż zaskoczy, daj mu kilka s na większym gazie i to wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi