Apathor Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Witam, Uszkodziłem silnik ASP91 i potrzebuję nowego dekla karteru. Silnik zakupiony w NASTIKu ale tam czekam już prawie 3 miesiące i nic. Pytanie do forumowiczów: czy miał ktoś bezpośredni kontakt z producentem tych silników? Czy jest jakaś inna droga dostania części zapasowych? A może ktoś ma taki uszkodzony silnik jako dawcę części.... Trochę mi szkoda kasy na kupowanie drugiego silnika na zapas. Pozdrawiam, Adam EDIT: Silnik to czterotakt ASP FS91AR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Szukaj lepiej silnika po resursie bo częsci to wszyscy maja a jak je zamowisz to sobie poczekasz wieczność. Drugie rozwiązanie zakup nastepnego asp_91 u mnie występuje jedynie 2takt ASP 91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Zapytaj w Wimarexie, kolega brał stamtąd części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Albo wpasuj mu pokrywe z Os Maxa 91 FX :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apathor Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Zapytaj w Wimarexie, kolega brał stamtąd części Wimarex odsyła do Nastika. bez komentarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmwwa Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Wimarex odsyła do Nastika. bez komentarza... A Nastik Do RIKUuuurrr, bez komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Śliwiński Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 siemka, ja jakiś czas temu zamawialem w modele.sklep.pl głowice. Co prawda naczekalem sie 1,5 miesiaca ale dostalem. niedawno zamówiłem nowy gaźnik i znów czekam 2 miesiąc. Czas oczekiwania co prawda zabija ale jednak można się doczekać części. Mam do tego silnika pliczek z rozpiską katalogową części ktory dostalem z modele.sklep.pl i na tej podstawie zamawiam czesci podajac nr katalogowy. Silnik to ASP 91 Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apathor Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Witam ponownie. Najpierw chciałem podziękować Arturowi za bardzo dobry trop. Wcześniej już kupowałem we Wrocławiu ale do elektryków i nie skojarzyłem ich ze spaliną. Jednak okazał się to strzał w dziesiątkę. Jeden telefon, zamówienie w piątek i części u mnie w domu na drugi piątek... po prostu expres. Wczoraj 10 minut i silnik jak nowy, tylko odpalać. Szkoda jedynie pięknej jesieni, którą straciłem przez czekanie na części z Nastika... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Śliwiński Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 to ja juz nie wiem o co kaman. ja zamowilem gaznik 2 miesiace temu i non stop slysze ze za tydzien bedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 siemka, ja jakiś czas temu zamawialem w modele.sklep.pl głowice. Co prawda naczekalem sie 1,5 miesiaca ale dostalem. niedawno zamówiłem nowy gaźnik i znów czekam 2 miesiąc. Czas oczekiwania co prawda zabija ale jednak można się doczekać części. Mam do tego silnika pliczek z rozpiską katalogową części ktory dostalem z modele.sklep.pl i na tej podstawie zamawiam czesci podajac nr katalogowy. Silnik to ASP 91 Pozdro. Ja czekam na łoże silnika z modele sklep juz ponad 2 miesiące na sklepie było dostepne jednak kiedy zadzwoniłem okazało się, że niema i nie wiadomo czy będzie, bo łoża sa aż z USA tylko po jakiego diabła oferują towar, którego niema na sklepie??.Sprzedawca miał wyjasnić tą sprawę i oddzwonić od tego czasu to już jakieś 4 tyg i nic :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Witam tez mialem problemy z modele sklep dlatego przezucilem sie na modelmax polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.