utopia Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Na allegro hurtem gośc sprzedaje listewki - login PawLuc Zakupiłem listewki dla syna sąsiada bo buduje pływadła metodą słomkową jednak jakość tych listew to jest poprostu masakra ... Żadna nie trzyma wymiaru tak jakby były cięte od ręki . Młody zachwycony( da sie troche szpachli) - wiadomo cena ale do lotnictwa na jakiekolwiek cele sie to nie nadaje! listewka 3*3 posiada wymiar od 3*4 do 2,7*1,8 na końcu z niezłymi garbami po drodze .. cena to nie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Daj lik do licytacji :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1760145 aktualnie wszystkie aukcje zakończone np takie : http://www.allegro.pl/item484475977_484475977.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Aż dziwne te jego "fioletowe słoneczko" przez które gdybym pewnie go kiedyś zobaczył a nie wiedział co sprzedaje to bym kupił... i miał drewno na opał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 w centrum widoczna listewka z wyszarpaną krawędzią, takich jest niestety wiekszośc wszystkie mają ślady po pile /traku i drugie foto od czoła gdzie widać przekroje : niestety po tym zdjęciu aparat był padł a ściślej akumulatory ... nawet nie będę was stresował wyglądem listewek choćby z Hobby Model które poprostu idealnie trzymają wymiar i nie mówcie mi że sa 4x droższe bo ja bym podziekowął szlifować 50 listewek przez kilka dni by wyprowadzić je na prostą i choć zblizyć do takiego standardu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Podziekował za interesy z takim allegrowiczem,jak można wogole cos takiego sprzedawac.Gdyby była to jeszcze balsa to można by to wziąć na jakies krycie modeli klepką i szlifowanie tego pożniej,ale to już jest istna masakra. EDIT:nie dopatrzyłem sie informacji o rodzaju ewna w opisie,ale teraz doczytałem nawet nie zauważając odpowiedzi meteora,tak wiec wyedytowałem posta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Te listewki do sosna czy balsa?? W linku który podał utopia pisze ze sosna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.