M.Ch. Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 https://www.youtube.com/watch?v=feGYibIbyBk https://www.horizonhobby.com/timber-110-30-50cc-arf-110-inch-han2530?clickpath=HOME_rot5_05162019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 taaaaaaaaaaaaaaaaa...................model ciekawy ,łacznie z ceną a jeszcze$$$$$ na "dodatki " potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Jacek ; zapomniales , ze nasze hobby do najtanszych nie nalezy ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Nie Jarku, wiem i cały czas pamietam , a uwzględniając pod-hobby to jest .w ......no nie będę uzywać słów uznawanych powszechnie za wulgarne. Paweł P. ma podobne zdanie... ale ad rem..........generalnie model mało skomplikowany + silnik prosta "benzyna" tylko cena w $$$$ mało adekwatna do tego wszystkiego ... No ale to US Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 A ja odnośnie tytułu "ciekawy model". Co w nim jest takiego ciekawego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 hmmm......... dla mnie wszystko ...z wyjątkiem ceny ale z modelami to podobnie jak z kobietami, niektórzy kochają, brunetki, inni blondynki a jeszcze inni poszukuja rudych o gustach sie nie dyskutuje a tu chyba disgust w kategoriach kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 " a jeszcze inni poszukuja rudych " Jak to mowia specjalisci ; sa kobiety RUDE i RESZTA ( pod czym sie podpisuje ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 " a jeszcze inni poszukuja rudych " Jak to mowia specjalisci ; sa kobiety RUDE i RESZTA ( pod czym sie podpisuje ) wiem cos o tym , bo moja też RUDA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi