ertman_176 Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Czy mógłbys włożyć 2 "druciki" w kabel od serwa i zmierzyc napiecie jakie dochodzi do serwa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Poki co jestem zawalony praca a miernika nie mam w domu wiec w najblizszych dniach tego nie uczynie.Moze warto w dziale elektronika zasiegnac jezyka ? Moze ktos akurat ma czas i zmierzy to dla nas? Kurcze ..nie czuje jak rymuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Wczoraj pojechalismy ze Slawkiem na Blonia ale okazalo sie ze bylo tak zimni ( -6 okolo ) i porwisty wiatr ze skonczylo sie zaledwie na 4 rzutach . Jeden z nich udalo sie zarejestrowac FILM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 A tutaj pochwale sie , a co!!!! Jesli ktos bylby zainteresowany tym modelem ( mowie o tym zoltym ) to jesli ktos uzyczy miejsca na serwerze to wrzuce formatki pod laser ktore zrobilem. Wszystko pieknie jest spasowane . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Teraz pracuje nad wersja 1m i wersja z motylkiem Witam panie Arku,jak tam prace nad tymi wersjami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Co do wersji większej to jest ona na ukończeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 jaką rozpiętasc ma ta wersja ( zolta)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Rozumiem ze relacja i fotki większej wersji będą na forum?Jestem tym zainteresowany Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 rozpietosc modelu to 62cm a co do wersjii wiekszej to mam juz na ukonczeniu i za niedlugo bede wycinal elementy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 ja jak bede mial pieniadze to odrazu wycinam ten model w artexie ( ten maly) chyba ze roznica w cenie miedzy malym a duzym nie bedzie zbyt wielka cena wyciecia jednego modelu malego w artexie to 45zł + Vat+ wysylka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 rozumiem ze z ich materialem? W sumie drogo . Ja z wlasnym mwterialem wycinalem za 27 zl brutto o ile dobrze pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 27zł??? to gdzie oni kupuja ten material? gdzie wycinałes? czyli wysylales im materiały oni wycinali a potem odeslali. gdzie ciąłes ? w artexie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Ja napisalem ze z wlasnym materialem czyli 27 zl za samo ciecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Ja napisalem ze z wlasnym materialem czyli 27 zl za samo ciecie aha , a w artexie okolo 50 juz z VAT wiec wychodzi zakladajac ze 27 tez za ciecie okolo 23 za balse tylko ze ja nie mam zadnego sklepu modelarskiego pod ręka. a moze zrobimy jakis projekt grupowy. kilka osób sie zbierze i moze taniej będzie. Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 ja jak najbardziej, ale chcialbym zobaczyc jeszcze ten 1 mertowy. moze na tamten bym sie zdecydowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 A jak stoimy prawnie z tym modelem ? Rafał dostałeś odpowiedz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Szczerze to się nie pytałem. Z małym mogą być problemy ale z dużym chyba nie bo to by była własna twórczość Arka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Nie Rafal...Ten 1m jest ciut przeskalowany w stosunku do oryginalu ale to nadal jest to ten sam model. Ja nie widze zadnego problemu aby zrobic sobie model skoro plany sa ogolniedostepne. Mozna je legalnie pobrac na stronie producenta. Kto chce wycinac recznie ten wycina recznie. Ja na to nie mam warunkow lokalowych i na wlasny uzytek robie sobie pliki pod puzle . Nie zamierzam tym handlowac wiec nie widze dla siebie problemu. plany modelu malego i filmy sa TU Plany zas modelu wiekszego sa tu Jest jeszcze perelka czyli pelnowymiarowy 150cm dlg ktorego tez bede robil . Plany sa TU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 ciekawe ile drozej by wyszlo ciecie tego 1m modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 dzis mi odpisali z media ster'u : Witam Wycięcie wszystkich elementów wyniesie około 200,00 netto. Jest to koszt samego cięcia ponieważ nie posiadamy materiałów typu balsaczy sklejka.Pracujemy na materiałach powierzonych przez klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.