rapier Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 jajcarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 za 200 to sie w sklepie zestaw kupuje a nawet dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 hehe za 200 to bym w artexie jakis naprawde duzy model wyciol i jeszcze by starczylo na rurke węglową moze p.s. gdzie jeszcze moge wyciąć laerowo taki model? szukam na googlach ale typowo modelarskich firm nie ma a na forum szukaj'em nie znalazlem info o tym ( tylko o artexie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Jakby ktoś chciał wycinać "małego" to dajcie znać, podepnę się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Ja też bym się podpiął pod małego lub większego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 chętnych będzie więcej jak czuję...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Dobra nie ma co tu śmiecić ,niech ktoś zainteresowany utworzy wątek we wspólnych projektach , jeśli cena będzie właściwa ja również chętnie się podepnę :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
khertal Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Ja tak jak przedmówca jeśli cena będzie właściwa z chęcią się podepnę ale raczej pod tego większego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Dobra nie ma co tu śmiecić Tu nie ma nic do ściemniania, prosiłem o wyjaśnienie sprawy Jeżeli Arek uważa że pliki sa "legalne" i nie łamiemy prawa to projekt grupowy moze ruszyć bo pomysł już dawno był. Jednak na stronie jest wyraźnie napisane że model można kupić u autora i kosztuje 49euro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem cytat ,ale ja napisałem "śmiecić"-(jako dodawać posty mało imające się tematu) a nie "ściemniać"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Przepraszam mój bład ale problem dalej ten sam. Piszecie ja też chce, ja tez chce ale sprawdźcie najpierw czy można taki projekt zorganizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Witam, Przyglądam się tematowi od dłuższego czasu... I mam pytanie, na czym miałby polegać ten projekt o którym mówicie ?? Bo widzę, że nie mieszkacie blisko siebie, więc to jest na odległość... Bo jakby była możliwość kupienia części tego modelu trochę taniej to ja bym się na się też pisał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Sądzę iż dokładnej odpowiedzi nie uzyskamy ,ale warto popatrzyć na "forumowy" projekt Guppiego, też plany niby darmowe-też zestaw do kupienia, ale jakoś kilka o ile kilkanaście zestawów wyciętych, sądzę że nie ma co się z tym męczyć- i wrzucić na laser . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 W zasadzie jeśli poniesiony będzie wyłącznie koszt materiału, cięcia i wysyłki a osoba załatwiająca całość operacji zrobi to "non profit"... Może wtedy będzie legalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zauważ że autor Guppyego udostępnia pliki dxf co można czytać jakoby przyzwalał na cięcie modelu. Tutaj zostaliśmy poproszeniu o usunięcie plików z sieci. To że ktoś ma plik nie znaczy ze możemy tutaj na forum zorganizować projekt. Mamy klucze do banku, znamy hasło ale czy możemy wejść i wziąć sobie parę złotych ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 pytalem sie w artexie i cena bedzie taka sama nawet dla wiekszej ilosci modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Ale na stronce tego modeliku są plany do pobrania bez problemu, więc myśle że wszystko powinno być ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Ale na stronce tego modeliku są plany do pobrania bez problemu, więc myśle że wszystko powinno być ok... Pokaż mi plik corela/dxf bo nie widze Proponuje wam jeszcze w pare miejsc wysłać te pliki bo cena artexu wydaj mi sie być za wysoka nawet z materiałem ... Ale wątpie aby moderatorzy/admin zgodzili się na projekt forumowy. Co zrobicie poza forum wasza sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Pytam w Łodzi. Jak tylko poznam cenę napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 okej, ja napisalem do pana kakabe , wiem ze u niego wycinaja laserem i on wycinal projekt guppy wiec moze tutaj tez pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.