Kicior Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Poszukiwałem takiego serwa: https://www.morele.net/savox-serwo-standard-sv-1270tg-56g-35kg-0-11sec-1sv2519-1750668/ i znalazłem najtaniej właśnie na tej stronie za 284 PLN. Napisałem do nich, czy zeszliby do 250 PLN. W międzyczasie kupiłem inne serwo, a dziś otrzymałem odpowiedź, że ich minimalna oferta to 255 PLN (przesłali mi indywidualny link do oferty ważny 1 dzień) Ja nie kupię kolejnego serwa, niemniej gdyby ktoś z Was poszukiwał go do swojego modelu - można skorzystać. Mogę przesłać link z indywidualną ofertą cenową którą otrzymałem, lub można do nich napisać bezpośrednio - mam nadzieję, że utrzymają tę ofertę. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Tak z ciekawości. Jak nie chciałeś kupić to po co negocjowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicior Opublikowano 16 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Jak najbardziej chciałem kupić. Używam takich w swoim modelu. W międzyczasie znalazłem inne serwo,które postanowiłem kupić i wykorzystać A Ci z linku odezwali się już po zakupie. Cała historia. P.S. Nie reklamuję sprzedawcy Po prostu pomyślałem, że to dobra oferta i może ktoś zechce skorzystać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jureks Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Witam. Też nie reklamuję. Solisa kit mają za 350 zł,gdzie indziej (wszędzie) bliżej 500 zł. Kto z kogo zdziera skórę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi