Kicior Opublikowano 16 Września 2019 Opublikowano 16 Września 2019 Poszukiwałem takiego serwa: https://www.morele.net/savox-serwo-standard-sv-1270tg-56g-35kg-0-11sec-1sv2519-1750668/ i znalazłem najtaniej właśnie na tej stronie za 284 PLN. Napisałem do nich, czy zeszliby do 250 PLN. W międzyczasie kupiłem inne serwo, a dziś otrzymałem odpowiedź, że ich minimalna oferta to 255 PLN (przesłali mi indywidualny link do oferty ważny 1 dzień) Ja nie kupię kolejnego serwa, niemniej gdyby ktoś z Was poszukiwał go do swojego modelu - można skorzystać. Mogę przesłać link z indywidualną ofertą cenową którą otrzymałem, lub można do nich napisać bezpośrednio - mam nadzieję, że utrzymają tę ofertę. Pozdrawiam! Cytuj
maxiiii Opublikowano 16 Września 2019 Opublikowano 16 Września 2019 Tak z ciekawości. Jak nie chciałeś kupić to po co negocjowałeś? Cytuj
Kicior Opublikowano 16 Września 2019 Autor Opublikowano 16 Września 2019 Jak najbardziej chciałem kupić. Używam takich w swoim modelu. W międzyczasie znalazłem inne serwo,które postanowiłem kupić i wykorzystać A Ci z linku odezwali się już po zakupie. Cała historia. P.S. Nie reklamuję sprzedawcy Po prostu pomyślałem, że to dobra oferta i może ktoś zechce skorzystać. 1 Cytuj
jureks Opublikowano 16 Września 2019 Opublikowano 16 Września 2019 Witam. Też nie reklamuję. Solisa kit mają za 350 zł,gdzie indziej (wszędzie) bliżej 500 zł. Kto z kogo zdziera skórę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi