Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam wszystkich sympatyków F3F na kolejną już edycję Pucharu Bałtyku, który odbędzie się w dniach 19-20.10.2019.

Więcej informacji znajdziecie na stronce f3f-klif.pl

Do zobaczenia na zboczu

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
069.jpg

070.jpg059.jpg  kilka  fotek  Mechelinek  o  swicie....a  i  smazenie  rybek  a  jak  to  gada  Kamil   rybka  lubi  pływać...081.jpg

060.jpg

061.jpg     Zawody  loty  super...a  i  bieganie  po  skarpach  zbiornika  i  pokonywanie  rowow  takie  cwiczenia  p. lotnicze,, :lol:

Opublikowano

Będzie krótki filmik dziś lub jutro. Ale cudów nie udało mi się nagrać ;)

Opublikowano

Kilka ujęć z otwarcia, lotów i zakończenia niestety część materiału nagrane komórkami jakość dokumentalna :)

Opublikowano

A ja dziękuję Panowie, że przyjechaliście na te trudne zawody. Bez Was tego spotkania by nie było :rolleyes:

Teraz trzymajmy kciuki za pogodę u Marcina. Prognozy są optymistyczne.

Jeżeli chodzi o filmik, to też uważam, że jest super!

• Lubię to 1
Opublikowano

Dyskutujcie tak dalej i kolejnej imprezy nie będzie.

Dla mnie to śmiechu warte. Walka jakby główną nagrodą był nowy samochód osobowy !

Mi jako organizatorowi jak słyszę o tych wszystkich "problemach" odechciewa się robić cokolwiek !

Opublikowano

Racja i nie racja. Jakby wszyscy przyjeźdżali z presją że chcą mieć miejsce to by było nie przyjemnie może i gorzej niż w pracy...…

A z drugiej strony i tak przecież przyda się parę osób, które stworzą niewielki tłok wokół MISTRZÓW nie biorąc tego do końca na poważnie?

Dla mnie zawody są ciekawsze od pikników i mam nadzieję, że tak zostanie...………………….. Skupmy się na lataniu a nie na gadaniu :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.