andrzejp Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Zapraszam wszystkich sympatyków F3F na kolejną już edycję Pucharu Bałtyku, który odbędzie się w dniach 19-20.10.2019. Więcej informacji znajdziecie na stronce f3f-klif.pl Do zobaczenia na zboczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Dzięki za organizację i dobre towarzystwo https://www.f3xvault.com/?action=event&function=event_view&event_id=1422 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Przyłączam się do podziękowań, jak zwykle było bardzo fajnie, atmosfera przyjazna, pogoda piknikowa, wiatr w końcu zawiał i wszyscy polatali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 kilka fotek Mechelinek o swicie....a i smazenie rybek a jak to gada Kamil rybka lubi pływać... Zawody loty super...a i bieganie po skarpach zbiornika i pokonywanie rowow takie cwiczenia p. lotnicze,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Jest jakaś bogatsza dokumentacja foto? Czy wszyscy byli zalatani? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Kilka fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Będzie krótki filmik dziś lub jutro. Ale cudów nie udało mi się nagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Kilka ujęć z otwarcia, lotów i zakończenia niestety część materiału nagrane komórkami jakość dokumentalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Filmik super ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 23 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 A ja dziękuję Panowie, że przyjechaliście na te trudne zawody. Bez Was tego spotkania by nie było Teraz trzymajmy kciuki za pogodę u Marcina. Prognozy są optymistyczne. Jeżeli chodzi o filmik, to też uważam, że jest super! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Ale te wasze gierki są żenujące... Latajmy i do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 „Tutaj, jest pojęciem względnym” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Czyli jednak "wlecenie" a nie "lądowanie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Dyskutujcie tak dalej i kolejnej imprezy nie będzie. Dla mnie to śmiechu warte. Walka jakby główną nagrodą był nowy samochód osobowy ! Mi jako organizatorowi jak słyszę o tych wszystkich "problemach" odechciewa się robić cokolwiek ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Piotr trochę dystansu do tego i wejź to z uśmiechem na twarzy bo ja to tak wziąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Ja mam na to wszystko zupełnie w.... .-) Jak jade już gdzieś na zawody to wynik nie jest dla mnie celem samym w sobie .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabork Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 brak precyzji wypowiedzi bywa przyczyną nieporozumień, warto o tym po prostu pamiętać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter. Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Dzięki za fajne zawody. Latanie koło tego płotu było bardzo ciekawe. A tutaj filmik na rozluźnienie https://youtu.be/pAg5KrSVGiU Kolejny to lot modelem Pitbull2 firmy Baudis naszego kolegi z Niemiec. https://youtu.be/-ziciAhr814 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter. Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Racja i nie racja. Jakby wszyscy przyjeźdżali z presją że chcą mieć miejsce to by było nie przyjemnie może i gorzej niż w pracy...… A z drugiej strony i tak przecież przyda się parę osób, które stworzą niewielki tłok wokół MISTRZÓW nie biorąc tego do końca na poważnie? Dla mnie zawody są ciekawsze od pikników i mam nadzieję, że tak zostanie...………………….. Skupmy się na lataniu a nie na gadaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Piotrek, nastepnym razem już Ci nic nie podpowiem, bo se łeb utniesz .-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi