Kwazio Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 W takim razie ok. P.S. Proponuję kupić mniejszy... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lochu Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 To będzie dobry czy nie? Już pozamawiałem rzeczy na tej stronie bez regulatora, jak jeszcze nie wysłali to mogą dodać do paszki. NIech się ktoś szybko na gg odezwie 13463093 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lochu Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 http://abcrc.pl/p/60/804/esc_30a_ek2-0601a-_regulator_do_silników_szczotkowych.html Powie mi ktoś wreszcie czy ten regulator jest dobry w 100%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Pisałem Ci już setki razy: Jest on za mały. Szukaj jakiegoś 40A jeżeli nie chcesz 2 razy płacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHAL_1100 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Czy jeszcze gdzieś są dostępne graty do focusa? Ponawiam pytanie, mam dzisiaj urodziny , dajcie jakiś namiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio104 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam, posiadam Focusa od niedawna i niestety jak pisali inni forumowicze ciężko jest zrobić zakręt, gdyż model dostaje boczny wiatr... Jak temu zapobiec (każda próba zwrotu kończy się kretem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHAL_1100 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Ponawiam pytanie... Potrzebuję już tylko kadłub do focusa, resztę gratów mam. Zna ktoś lokalizację, albo ma na "stanie" i zechce się go pozbyć :wink:? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Michale zadzwoń sobie do modelarnia.sklep.pl możliwę że mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.