M.Ch. Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Max z Jelonki jest dużo tańszy nawet bez czarnego piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgadzam sie w 100% jedyny minus (moje prywatne spostrzeżenia) to Pani która odbiera telefony od klientów w tym ode mnie i nigdy nie ma pojecia czy coś mają na stanie czy nie, ( kiedyś jak zapytałem o listewkę sosnową 10x3 to usłyszałem ze zdzwieniem ze nie ma takich listewek) także od razu należy pytać o Pana który pakuje i wysyła towat do klientów ( odpowie na każde pytanie jesli chodzi o asortment sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Niestety to jest spora hurtowania więc stany magazynowe są płynne wystarczy że jakiś sklep zrobi zamówienie i sporo znika z dostępności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys20000 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 nie pisz o dużych zakupach hurtowni itp. Multikina mają kilka, kilkanaście sal, kilka tytułów, po pare seansów dziennie i jakoś da się ogarnąć miejsca które rezerwujesz on line - o komputer z oprogramowaniem mają i ściemy nie walą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 14 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Ja kupuję -z PL sklepów - praktycznie tylko w Modle Sklep i Modele Max. W zależności jaki uda się uzyskać rabat na co dzień mnóstwo rzeczy jest praktycznie najtaniej na polskim rynku. Oczywiście Modle Max ma również bdb ceny. Tak jak przedmówcy pisali, Modele Sklep to i sklep i hurtownia więc bywa, że stany się szybko kurczą. Moje doświadczenia z Modele Sklep są bardzo pozytywne, dobrze dogaduje się z moim imiennikiem. Szybko, konkretnie i solidnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi