Daniel1978 Opublikowano 29 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Gdzieś tam po drodze i żaglowce się popełniało....... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Co to za zestaw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1978 Opublikowano 30 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Artesania Latina. Budowany z 10 lat temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard58 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Też kiedyś coś podobnego skleciłem ale z De Agostini "Jan Chrzciciel" 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1978 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Ładny. Pierwszy galeon zbudowany przez Japończyków na wzór europejski tzw. galeony manilskie handlowano na nich między Azją a bodajże obecnym Meksykańskim Acapulco San Juan też tam pływał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard58 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Teraz jestem na etapie kończenia Seil Royal ale jakoś ostatni nie mam natchnienia i na razie zbastowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1978 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Ja od dwóch lat walczę z brygiem Lexington budowany na podstawie planów i też na razie wziołem sobie od niego dziekankę. Teraz trochę sił na szybowce złużywam ale na razie jest to nierówna walka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Gratuluję kolegom cierpliwości i pięknych modeli. Pieszczą oko.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi