AndrzejC Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Czy ktoś ma takie plany opracowane tak, żeby można było zbudować model? Skan z gazety mam, ale jak ktoś już opracował to chętnie skorzystam. KRASNAL - model silnikowy z czasopisma SKRZYDŁA i MOTOR z 1949 r. A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Jeżeli pytanie jest z serii głupich to przepraszam. Chodzi o to to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 4 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Chodzi o to Ale jest jeszcze druga część z żeberkami skrzydła i kadłuba. Czy tez mogę prosić? A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Andrzej, jak masz konto na FB to tu jest link https://www.facebook.com/stargardzkamodelarniarakietowa/posts/2069931126403222 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zerknij jeszcze tutaj https://aeromodelismovolarlibremente.blogspot.com/2009/09/krasnal-de-jan-bury-polonia-1951.html Profile NACA 6409 (skrzydło?) i CLARK Y (statecznik?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 ............... Ale jest jeszcze druga część z żeberkami skrzydła i kadłuba. Czy tez mogę prosić? A.C. Andrzej zaglądnij w ten temat: Krasnal, model klasy 1/2 Texaco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Dzięki. Właśnie o to mi chodziło. A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi