Gość slawekmod Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Będzie dobrze. Jakby co to dorobi sie mu uszy o ile w pierwszym locie nie pozbieram go do czarnego wora Zobaczymy jak to sie będzie latało z takim wzniosem. Następne skrzydła, o ile będzie taka konieczność, spróbuję, znaczy się spróbujemy zrobić w technologii styro+balsa. Ale to odległe czasy, przydzie wyposażenie i folia, pchniemy temat dalej, narazie nie ma co gdybać. Będzie latał,spoko spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 OT: Tak sobie fotki przeglądam i zauważyłem bodajże te słynne żelazko które cuda czyni. Dobrze sie dopatrzylem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Dzis okleiłem skrzydło chińską folią dostarczoną przez Szymona do jego Prymusa.Jestem mile zaskoczony jej jakością i zachowaniem podczas przyklejania i naciągania.Ma bardzo mocny klej.Temperatury podczas pracy z tą folią podobne do tych stosowanych do klejenia oracoveru.Chyba zacznę oklejać modele chińską folią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMarkov Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 ślicznie wyszlo, masz fach Slawku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Świetnie :!: Dzięki wielke Sławek :* Nie mogę się doczekać kiedy toto poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Problem w tym że wolnego czasu na tygodniu nie mam tak wiele jak kiedyś.Na dodatek pracy po pracy tez mi przybywa z każdym dniem.Z jednej strony to dobrze a z drugiej źle.Musze wmiksować w tą sytuację Twojego Prymusa bo też chciałbym go zobaczyć w locie w tym sezonie.Nie wiem jak to zrobię ale musi polecieć nim wyjedziesz do Wawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Trochę udało się porobić przy Prymusie z Szymonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Mi to jest strasznie głupio, bo w sumie Ty Sławek robisz przy prymusie, a ja tylko siedzę i się patrzę jak ciele w malowane wrota. Model wygląda świetnie Mam nadzieje że nie rozbiję go w pierwszym locie :roll: Dzięki Sławek :* :!: Mam nadzieję że będę miał okazję się odwdzięczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 To efekt zdjęcia czy może te skrzydła mają lekko ujemny wznios :mrgreen: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 To efekt zdjęcia , jeszcze na głowę nie upadłem żeby w trenerku robić ujemny wznios. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekRC Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Noo wygląda naprawdę pięknie !! .. Szymon ty się przyglądaj a za kilka miesięcy będziesz strugał jak Sławek . P,S Macie może plany tego modelu w wersji elektronicznej ?? pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Ja nie mam w wersji elektronicznej.Ten akurat jest powiększony o ileś tam % .Oryginalny jest chyba mniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Witam Oryginał ma rozpiętość 1400 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.