krzylas Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Wiele osób lata modelami śmigłowców i myślę że zna już z filmów umiejętności Alana Szabo. Osoby, które jeszcze nie wiedzą kim On jest warto by się dowiedziały. W serwisie YouTube jest wiele filmów z jego lotów.Powstał nawet ,,Zwiastun", do którego link zamieszczam poniżej. :arrow: :idea: INFO: wg. mnie fajny jest komentarz lektora - warto włączyć głośniki Może kiedyś powstanie film pełnometrażowy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzjeson Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 To nie jest trailer. Ktos sobie sam to zlepil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzylas Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Wiem, ale nawet fajnie mu to wyszło ( wg. mnie ) i postanowiłem dać link. A że zrobił podobnie jak zwiastuny nowych filmów i napisał w tytule ,,Movie Trailer" to ja też tak napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 W końcu to mistrz świata w lataniu heli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzjeson Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Sa lepsi edit: Wlasciwie nie wiem czy mozna jeszcze byc lepszym. Ale jest duzo pilotow ktory lataja rownie dobrze,o tak Jest jeden ktory dla mnie jest lepszy od Szabo. Aleksey Nezdayminov,lata w mode1 (samobojca) i technicznie wymiata. edtit: sam sobie przecze . Aleksey Nezdayminov jest lepszy dla mnie i juz! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 lata w mode1 (samobojca) nie rozumiem dlaczego samobójca? Sam latałem heli w mode 1, znam jeszcze innych którzy latają w MODE 1 i żyją :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek LP Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Tu jest film na podstawie którego zmontowano ten "zwiastun": Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzjeson Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 lata w mode1 (samobojca) nie rozumiem dlaczego samobójca? Sam latałem heli w mode 1, znam jeszcze innych którzy latają w MODE 1 i żyją :wink: To zalezy jeszcze jak latasz ale podziwiam,ja chyba nie moglbym opanowac pilotazu w tym mode. dla mnie to swir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 ja chyba nie moglbym opanowac pilotazu w tym mode. Ja latam bardzo kiepsko (dopiero opanowałem jako tako zawis, ale wykonałem tylko 3 loty, model robił to co ja chciałem - Walkera 36), ale kolega potrafi latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 dzjeson jak polatasz 30 lat to opanujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzjeson Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Jak juz sie wpoji nawyki w ktoryms mode to nie ma szans na zmiene. Moze na poczatku,przy nauce zawisow da rade,ale potem przy agresywniejszym lataniu gdzie wiekszosc ruchow drazkami robi sie podswiadomie,ma sie je juz "zaprogramowane" to nie ma odwrotu. No chyba,ze bedziemy katowac te 30 lat... szkoda czasu. Tak mi sie wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 No chyba,ze bedziemy katowac te 30 lat... szkoda czasu. Tak mi sie wydaje. Dla mnie nawet 3 miesiące takiego "latania" to szkoda czasu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 [quote]Sa lepsi :) Jest jeden ktory dla mnie jest lepszy od Szabo. Aleksey Nezdayminov,lata w mode1 (samobojca) i technicznie wymiata. [/quote] To zobacz sobie to http://www.youtube.com/watch?v=rOjLRzlDn6I Na ścianie wylądował ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzjeson Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Sa lepsi Jest jeden ktory dla mnie jest lepszy od Szabo. Aleksey Nezdayminov,lata w mode1 (samobojca) i technicznie wymiata. To zobacz sobie to Na ścianie wylądował ^^ Naprawde myslisz,ze tego nie widzialem :> Jego filmiki juz widzialem duuzo wczesniej zanim sie pojawily na youtube... Oj sporo takich talentow jest,tylko malo kto o nich wie albo sie w ogole nie pokazuja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Czy ja napisałem, że tego nie widziałeś? Podałem linka żebyś Ty zobaczył jeśli nie widziałeś albo ktoś inny ale nie napisałem np. "Zobacz to bo na pewno tego nie widziałeś" Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzjeson Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Czy ja napisałem, że tego nie widziałeś? Podałem linka żebyś Ty zobaczył jeśli nie widziałeś albo ktoś inny ale nie napisałem np. "Zobacz to bo na pewno tego nie widziałeś" Pozdrawiam Wypowiedz byla skierowana bezposrednio do mnie,to jak mialem to odebrac? Ale spoko,pewnie komus innemu tez sie spodobalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 A propos świetnych pilotów, to znajomy modelarz d_adam (według mnie) jest mistrzem w 3D.. Co się pojawia to zajmuję w 3D 1 miejsce a w F3C light zawsze jakieś wysokie... Tutaj jego najświeższy filmik (bo z miesiąca na miesiąc umie coraz to nowszą figurę): Zawiecie 2008 1st place Freestyle Adam Delingos From Poland A tutaj symulator: Symulator Teraz złożył T 700 N i na wiosnę oblot (nie mogę się doczekać ) PS: bez obaw lata on w mode 2 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 A propos świetnych pilotów, to znajomy modelarz d_adam (według mnie) jest mistrzem w 3D.. Co się pojawia to zajmuję w 3D 1 miejsce a w F3C light zawsze jakieś wysokie...Tutaj jego najświeższy filmik (bo z miesiąca na miesiąc umie coraz to nowszą figurę): Zawiecie 2008 1st place Freestyle Adam Delingos From Poland "szału ni ma" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzjeson Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 No ni ma,sa tacy co lepiej lataja a w zadnych zawodach niestety nie startuja. NIe mowie,ze lata zle,moze zazdrosc przezemnie przemawia ale szału ni ma Dobre lata 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 NIe mowie,ze lata zle,moze zazdrosc przezemnie przemawia ale szału ni ma W takim razie proszę o filmik obrazujący twoje umiejętności "szału ni ma" No to pogadamy jak bedziesz umiał tak latać. A może juz tak latasz? 8) Jak tak to od ciebie też poproszę o filmik chętnie pooglądam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.