GregKoval Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Witam wszystkich serdecznie. Grzegorz z Ożarowa Maz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Grzesiu, wysil się i zerknij na regulamin, potem są szanse byś do nas dołączył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregKoval Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Witam, czytałem regulamin. Coś przegapiłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Tak. Jeszcze raz, ale tym razem ze zrozumieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Cytat 2. Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna. Administracja forum zastrzega sobie prawo ingerencji i usuwania awatarów niespełniających wymogów regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregKoval Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Poprawione. Chyba rzeczywicie niedokładnie czytałem. Myślałem, że chodzi o datę urodzenia/ wiek, bo nigdzie nie mogę znaleźć rubryki, a pisze w regulaminie, że wymagane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi