maxiiii Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Wpadłem na pomysł aby do drona umocować baner reklamowy. Myślałem o wymiarach 1,2m na kilka metrów. Zakupiłem nawet na testy rolkę papieru o takiej szerokości. Czy ktoś miał już do czynienia z takim gagetem? W sieci jest zaledwie kilka wzmianek o takim sposobie reklamy. Jeszcze przed wykonaniem nasuwa się kilka pytań. Na linkach długich czy krótkich? A może mocowanie na stałe lub z mechanizmem opuszczającym? Jakieś rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinolesno Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Wpadłem na pomysł aby do drona umocować baner reklamowy. Myślałem o wymiarach 1,2m na kilka metrów. Zakupiłem nawet na testy rolkę papieru o takiej szerokości. Czy ktoś miał już do czynienia z takim gagetem? W sieci jest zaledwie kilka wzmianek o takim sposobie reklamy. Jeszcze przed wykonaniem nasuwa się kilka pytań. Na linkach długich czy krótkich? A może mocowanie na stałe lub z mechanizmem opuszczającym? Jakieś rady?Wydaje mi się ze dron przez ten żagiel w postaci bannera bedzie niestabilny w locie. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Dlatego wolę zapytać nim rozwalę drona:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Baner, jak baner. ale może by z laserową reklamą spróbować. Moim zdaniem w tym jest przyszłość, i kto to od dronów rozgryzie, kasę zarobi nieziemską A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Dron rozpyla mgłe i na tym rysuje. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi