mazur Opublikowano 2 Marca 2020 Opublikowano 2 Marca 2020 Czy jest możliwość w T9X podłączyć klapy na oddzielnych kanałach. Przy podłączeniu przez kabel Y musiałbym zastosować w jednym z serw odwracacz ruchu serwa.
Bodzioch Opublikowano 2 Marca 2020 Opublikowano 2 Marca 2020 Zwykły mixer. Master - kanał do którego masz wpięte aktualnie serwo. Slave - wolny kanał do którego wpinasz drugie serwo. Używasz EP i Revers do każdego z serw oddzielnie. 1
d2f Opublikowano 2 Marca 2020 Opublikowano 2 Marca 2020 Nie wiem jak na oryginalnym oprogramowaniu 9x, ale na er9x albo opentx jest to jak najbardziej do zrobienia i to w miarę prosto.
sbogdan1 Opublikowano 3 Marca 2020 Opublikowano 3 Marca 2020 Może tak będzie prościej i coś pomoże, jak miałem w TG9X oryginalny soft posiłkowałem się filmami Richarda Mrazka Musisz jednak zwrócić uwagę na to jak ma zainstalowane serwa wszak nie ma odbicia lustrzanego, i nie koniecznie uzyskasz od razu oczekiwany efekt, ale to jest szczegół, kilka odwrotnych ustawień i po kłopocie. A tu masz filmik z podłączeniem serw na osobnych kanałach
mazur Opublikowano 3 Marca 2020 Autor Opublikowano 3 Marca 2020 Dziękuję za porady, problem rozwiązany.
Rekomendowane odpowiedzi