Capriman Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Czy ten model w końcu poleciał? Przeczytałem cały wątek i nagle relacja sie urwała :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 i nagle relacja sie urwała ..... pewnie jak "życie" tego modelu. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 A nie. Model ma się dobrze i wisi pod sufitem. Po prostu żal mi go narażać (mam do niego sentyment), a poza tym aktualnie brakuje mi wyposażenia do jeszcze jednego modelu. Jak kupię jeszcze jeden odbiornik i regulator 25A, to kto wie, kto wie... :wink: Przesiadłem się na nieco inne modele, zająłem FPV-aniem, a górnopłacik cieszy oczy na wystawie. Myślałem o jego oblataniu w tym sezonie, ale jak wspomniałem muszę nabyć kilka rzeczy. A tu jest dowód: Zdjęcia daję w miniaturce, bo są spore. Otworzą się po kliknięciu na nie w pełnym rozmiarze. Model nie jest kompletny. Mam do niego jeszcze zastrzały skrzydeł, które są demontowalne do transportu, ale leżą w w szufladzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Zdjęcia daję w miniaturce, bo są spore żartowniś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capriman Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 640x480 to może 10 lat temu było duże a dzisiaj w dobie 22" calowych monitorów to troche śmieszy :rotfl: A samolocik to musisz oblatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tede1408 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Plany są w necie. Znalazłem coś takiego: http://www.hobby-bench-buddy.ca/BetterFly/RC_plane_plans_trainers.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Zdjęcia daję w miniaturce, bo są spore żartowniś Chodziło mi o wagę. 3Mb na zdjęcie to sporo na możliwości słabszego łącza. Trochę je IS obciął co prawda, ale oryginalne są sporawe. Tede - mam te plany i trochę mi one pomogły, ale są to plany modelu konstrukcyjnego i pod depron trzeba było trochę pokombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.