Capriman Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Czy ten model w końcu poleciał? Przeczytałem cały wątek i nagle relacja sie urwała :rotfl:
mirolek Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 i nagle relacja sie urwała ..... pewnie jak "życie" tego modelu. ms
madrian Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Opublikowano 15 Marca 2011 A nie. Model ma się dobrze i wisi pod sufitem. Po prostu żal mi go narażać (mam do niego sentyment), a poza tym aktualnie brakuje mi wyposażenia do jeszcze jednego modelu. Jak kupię jeszcze jeden odbiornik i regulator 25A, to kto wie, kto wie... :wink: Przesiadłem się na nieco inne modele, zająłem FPV-aniem, a górnopłacik cieszy oczy na wystawie. Myślałem o jego oblataniu w tym sezonie, ale jak wspomniałem muszę nabyć kilka rzeczy. A tu jest dowód: Zdjęcia daję w miniaturce, bo są spore. Otworzą się po kliknięciu na nie w pełnym rozmiarze. Model nie jest kompletny. Mam do niego jeszcze zastrzały skrzydeł, które są demontowalne do transportu, ale leżą w w szufladzie.
noker Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Zdjęcia daję w miniaturce, bo są spore żartowniś
Capriman Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 640x480 to może 10 lat temu było duże a dzisiaj w dobie 22" calowych monitorów to troche śmieszy :rotfl: A samolocik to musisz oblatać
tede1408 Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 Plany są w necie. Znalazłem coś takiego: http://www.hobby-bench-buddy.ca/BetterFly/RC_plane_plans_trainers.htm
madrian Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Opublikowano 16 Marca 2011 Zdjęcia daję w miniaturce, bo są spore żartowniś Chodziło mi o wagę. 3Mb na zdjęcie to sporo na możliwości słabszego łącza. Trochę je IS obciął co prawda, ale oryginalne są sporawe. Tede - mam te plany i trochę mi one pomogły, ale są to plany modelu konstrukcyjnego i pod depron trzeba było trochę pokombinować.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.