Skocz do zawartości

połączenie pakietu i całej reszty

romciu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam odbiornik mam dość daleko od regulatora i silnika ale pakiet będę musiał umieścić zaraz przy silniku obok regulatora aleskoro to nie przeszkadza to zaberam się za robotę :D

Opublikowano
marcin133, zależy co rozumiemy przez niski .......... 500mA to dla mnie nie jest juz nisko zgodził bym się na max 50

Prąd niższy niż 1/10C dla danego pakietu nie powinien być już dla niego szkodliwy bowiem taki prąd nie jest wstanie w pełni doładować pakietu. Ładowarki mikroprocesorowe regulują ten prąd same.

Opublikowano

Witam, wszystko jest ok po za jednym małym szczególikiem, że nie moge wywarzyć modelu. Na pakiet zmajstrowałem coś takiego:

dsc00091dv2.jpg

dsc00092jd3.jpg

Myślę, że steropian jest wystarczająco gruby a gąbka z przodu "pudełka" zabezpieczy pakiet przy potencjalnej kraksie, a co do wywarzenia modelu to nie wiem co mam zrobić bo wszystko jest na maksa wysunięte do przodu (prucz serw ale one są 9g), myślałem o dodaniu czegoś na przód. Co o tym myślicie?

Opublikowano

Witam, co do ołowiu to mam go tylko w postaci śrutów. Może uda mi się je przetopić na jakieś płytki ale nie wiem czy dam radę.

Daj coś na przód (znowu zwracam uwagę na pisownię), najlepiej kawałki ołowiu i pochwal się zdjęciem całego modelu.

Co do pisowni to mam dysortografię, ale się staram wiem, że to mnie nie usprawiedliwia więc przepraszam.

A co do fotek modelu to proszę oto i one:

dsc00093wq0.jpg

dsc00094aa6.jpg

dsc00095po6.jpg

dsc00096se7.jpg

dsc00099ra6.jpg

Opublikowano

No zdjęcia to jakbyś miał dodatkowo dysfotografię. Jeśąli chodzi o ołów to najlepszym źródłem będzie wulkanizator, który wyważa koła. Jeśli przyjdziesz do niego i pokażesz mu model, na pewno da Ci kilka ciężarków i może poprosi, abyś go zabrał na latanie :D

Opublikowano

Ołowiu lepiej nie dawać w kawałkach. W przypadku polowania na kreta jego rykoszety mogą być również zabójcze dla elementów modelu. Jeśli masz śruty, to wsyp je do małego woreczka z folii i oklej taśmą klejącą. Taki woreczek jest łatwo upakować w modelu, ew. doważyć, i przy kretobiciu nie jest zbyt śmiercionośny. Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.