Raffik Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Tak sobie zagladnalem na stronke Jaśnie panujacego Motylastego, przewinalem strone tak jakby w dol... i zauwazylem to: Zboczenia : szpilki i długie nogi i tu rodzi sie pytanie (choc ja sie boje)... Tomaszu... a nie skrecasz sobie kostek ? :devil: :rotfl: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zboczenie :szpilki idługie nogi? To nie tak ,ja wypiłem 8 piw a kolega Motylasty 8 kaw .I to jest zboczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 tez wypijam 8-10 kaw ..... oznacza to że jestem zboczony hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Mi się zdarza do 14 kaw :rotfl: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Mi się zdarza do 14 kaw tygodniowo chyba ? Katujecie się tymi kawami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 "Czas na mala kawke".... - powiedzial Lew trzymajac w pysku czarne ptaszysko ... Ja....- n a j w y z e j dwie kawki dziennie.... 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 hehe pijusy kawowe a mialo byc o czyms innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Ja jako niskociśnieniowiec wpijam ich około 5 dziennie, oczywiście nie w filiżankach , kto by się rozdrabniał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 a ja kawy nie pije, bo mi nie potrzebne kiedys spróbowałem i nie smakuje mi. tak samo jak to kiedys napisał rabbit ''cukrowe muzgojeby" typu redbull Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Raffik - juz w drugiej wypowiedzi TWOJ temat zszedl ze szpilek na kawki ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 ...bez kawy żyć się nie da.... Sam staram się ograniczyć do 3-4 dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Raffik - juz w drugiej wypowiedzi TWOJ temat zszedl ze szpilek na kawki ;D wiem Janie zauwazylem.. chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Tyle kawy? Co na to wasi dentyści? Mnie się okazyjnie zdarza małe espresso zaraz przed lekcją po nieprzespanej nocy coby nie zasnąć Jeszcze aby nie pisać tylko OT: Numer buta : 43 lewy i takiż sam prawy Gdzie można dostać szpilki w takim rozmiarze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 ...pożyjesz, sam się przekonasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 A ja rzucilem picie kawy! Nie pije ponad rok, tylko okazjonalnie. Chyba zaczely mi sie problemy z cukrem albo czegos w organizmie mi brakuje (kiedys pilem stttrasznie duzo kawy). W tej chwili jak sie napije kawy to lapie mnie wilczy apetyt, zaczynam sie pocic a jak czegos zaraz nie zjem to robi mi sie slabo. Proponuje Wam przemyslec te 10 kaw dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 diem, magnez się kłania Też tak miałem, kup coś al'a "laktomag B6" i wcinaj ile wlezie (nie da się tego przedawkować ) poczujesz efekty kilku dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zapisane, przetestuje, jak na razie probowalem multiwitamin i nie zauwazylem poprawy. Cola za to dobrze sobie radzi, moze byc to tez ten cukier - musze sie w koncu na badania wybrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Dokładnie miałem te same objawy bałem się o cukrzyce.. a tu proszę magnez o smaku banana i jest git . Raffik, sorry za totalnego OT .. edit: no nic wam nie umknie nic Już poprawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 a tu proszę magnez o smaku bana i jest git . to jest juz taki smak? bana? moderatorzy powinni wiedziec cos o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 to jest juz taki smak? bana? moderatorzy powinni wiedziec cos o tym :lol2: SMAKOWY, jak mówi Czesław... :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.