luki0506 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Witam, jestem krok od zakupu DX 6 SPMR6755EU Jakie są wasze opinie na temat tego radia i czy jest ono kompatybilne z odbiornikami DSM2. Wybór padł na DX 6 ponieważ nie potrzebuje opentx. To radio jest dla mnie wystarczające.
grzegor Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Miałem poprzednią wersję tego radia. Było kompatybilne. Nie miałem z nim żadnych problemów, było niezawodne. Jedyna wada jak dla mnie to że oryginalne odbiorniki są dość drogie.
oki188 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 DX6 SPMR6755EU o którym piszesz NIE JEST kompatybilne z DSM2. Jedyne urządzenie które obsługuje w DSM2 to moduł telemetrii TM1000. Wszystkie odbiorniki muszą być w DSM-X. Zapomniałem dodać w trybie wireless trainer (bezprzewodowy trener) może połączyć się z innym nadajnikiem DSM2. + Proste intuicyjne menu + Tanie zamienniki odbiorników z pełnym zasięgiem Jeśli już Spektrum to wybierz wyższy model np DX9 wpadnie ci w ręce odbiornik ze stabilizacją AS3X czy innymi bajerami a takich przybywa, to go nie wykorzystasz bo braknie dodatkowych kanałów do konfiguracji / aktywacji funkcji.
Rekomendowane odpowiedzi