a74BACK Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 10 godzin temu, idfx napisał: Wpialem, dziala pieknie, .... Ja to mam w obudowie i bezpośrednio na to woda nie leci. Daj jakiś daszek, czy coś takiego. Myślę jednak, że nie masz się co przejmować.-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 28 minut temu, a74BACK napisał: Ja to mam w obudowie i bezpośrednio na to woda nie leci. Daj jakiś daszek, czy coś takiego. Myślę jednak, że nie masz się co przejmować.-) ok, dzieki za podpowiedz co do czujnika. Bedzie sie testowac i zobaczymy, na pewno bedzie lepiej niz z dht11 bo ten to sie pewnie ukisi w 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 To jeszcze CO2 musisz dołożyć, dla optymalizacji uprawy ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 15 godzin temu, idfx napisał: 8 godzin temu, d9Jacek napisał: Kacprze, .......................... wygląda ciekawie...liście ma jak figa a jak toto się nazywa ???.... Z tego co wyszperałem w goolu jest to gorzki melon Hot Kho Qua Muop Dang, poczekamy czy Kacper potwierdzi. https://www.amazon.com/packet-seeds-Bitter-melon-Gourd/dp/B071ZXCRWB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 9 minut temu, Wojtek Sz napisał: Z tego co wyszperałem w goolu jest to gorzki melon Hot Kho Qua Muop Dang, poczekamy czy Kacper potwierdzi. https://www.amazon.com/packet-seeds-Bitter-melon-Gourd/dp/B071ZXCRWB może i tak być...liście ma melonowate? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 a nie zaraz sie przesiade na kompa i napisze hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Momordica charantia - Bitter Gourd (Karela) - Przepękla ogórkowata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 oryginalna nazwa to Mướp hương a jest to znane u nas jako Trukwa egipska. Jedno ze zdjec zostalo blednie odnalezione przez google a ja je wkleilem, ale to nie to. Owoce sa podluzne i smukle a nie chropowate jak na tamtym zdjeciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Czyli bledna fotografia byla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 W dniu 13.04.2020 o 15:19, idfx napisał: oryginalna nazwa to Mướp hương a jest to znane u nas jako Trukwa egipska. Jedno ze zdjec zostalo blednie odnalezione przez google a ja je wkleilem, ale to nie to. Owoce sa podluzne i smukle a nie chropowate jak na tamtym zdjeciu. Jak to te "truskawki egipskie" to są do kupienia u nas na alidrogo https://allegro.pl/oferta/trukwa-egipska-natur-gabka-luffa-c-10-nasion-6733090809 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 no to chyba to jest ta prukwa? https://allegro.pl/oferta/trukwa-egipska-natur-gabka-luffa-c-10-nasion-6733090809 Wojtek mnie ubiegł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Domyslam sie, nasiona ogorkow sa do kupienia chocby w UK i takie g.....no rosnie, ze jesc sie nie da musze zamawiac z Polski. Tak samo moze byc z takimi cudami, odmian tyle co krajow a ta co mam jest jednak oryginalna, widzialem jak jeszcze to roslo zanim zostalo zerwane i przysuszone na nasiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Kacprze, cos w tym jest , moja przyjaciółka mieszkająca w Grand Savoie, kupuje nasiona kopru i pietruszki w Polsce, bo tam kupione i wysiane nie pachną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Maly update jesli chodzi o dynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 W dniu 15.04.2020 o 22:19, idfx napisał: Maly update jesli chodzi o dynie a kiedy do gruntu / inspektu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Kacper a co to za tajemnicze "urządzenie " leży przed doniczkami?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a74BACK Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 BME280 działa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi