Marek_Spy Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Tak przeglądam i zastanawiam sie jakiego drona sobie kupic, markowe sa drogie a kopie cóż... Co bym chciał? Zeby miał czujniki i sie nie rozbijał, śledzenie i inne mile gadżety, dobra kamerę. A cena hmmm moze ok 1000-1500? Co prawda mam ramę do drona 500 i apm2.6 z gps ale jak dorobic czujniki a o takich oprogramowaniach to juz nie wspomne. Jeżeli to zły dział to poprosze o przeniesienie. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Musisz dołożyć kasy https://rcforever.pl/product-pol-4319-DJI-Mavic-Mini.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 A dlaczego akurat ten ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Mowa o modelach, których waga nie przekracza 600 gramów. Zgodnie z regulacjami takie niewielkie drony traktowane są jak zabawki, a nie pełnoprawne bezzałogowe statki powietrzne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Od lipca to się zmienia i granicą będzie 250g. Ale jak ma kamerę to i tak jest 'dronem'. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 No to wiem wszystko.Wysłane z mojego Lenovo TB-X304L przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EPLL Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 mavic mini...troche sie zmieniło przez ostanie dwa lata, teraz mavica mini można dostać w takich pieniądzach i wadze do 250g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi