Ares Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Oto niektóre z moich modeli z napędem elektrycznym: Elektroszybowiec Słonka Akrobat Cedec Elektroszybowiec Easy Glider Wicherek 15rc elektro Elektroszybowiec Heron A teraz modele z napędem spalinowym: Fun Fly Joker 7,5 cm Trener El - Easy 4cm Mały Trenerek Elektron 1,5 cm 3
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ares Opublikowano 8 Grudnia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 Grudnia 2023 Kolejne moje modele: Motoszybowiec Virgo oraz model samolotu treningowego z napędem elektrycznym Kos. Modele zbudowane przeze mnie od podstaw. 6
RobRoy Opublikowano 9 Grudnia 2023 Opublikowano 9 Grudnia 2023 Co możesz powiedzieć o modelu KOS ? - mam jego plany.
Amadi Opublikowano 9 Grudnia 2023 Opublikowano 9 Grudnia 2023 Jak lata kos się nie wypowiem, bo nie widziałem go w locie, ale za to widziałem Virgo i lata powoli i majestatycznie? 1
Ares Opublikowano 10 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2023 8 godzin temu, RobRoy napisał: Co możesz powiedzieć o modelu KOS ? - mam jego plany. Józku , Kos jest modelem treningowym dla pilota który już potrafi pilotować szkolne modele RC. Jest zwrotny i zdolny do wykonywania podstawowych figur akrobacji z lotem plecowym włącznie. Modelem można latać bez problemu przy średnim wietrze . Bardzo dobry model i polecam każdemu jako model do "nabijania łapy". 1
Rekomendowane odpowiedzi