jarek996 Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 19 godzin temu, d9Jacek napisał: wlej ( wtryśnj) srodek penetrujący 9 godzin temu, d9Jacek napisał: przed wyjazdem wtryśnij mu trochę penetratora Co Ty Jacek z tymi penetracjami ? Powazny ( niby ) Pan , a tu ciagle jakies figle w glowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 3 godziny temu, jarek996 napisał: Co Ty Jacek z tymi penetracjami ? Powazny ( niby ) Pan , a tu ciagle jakies figle w glowie ? oj chopie........ tylko Ci jedno w głowie...ale dobrze bo to nas przy życiu (rzyci) trzymie? w temacie cox-a juz to było, z czym mi się kojarzy Cox z drukarki + motorek na bateryjkę? ps...18+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldiercolt Opublikowano 7 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 ? WD40 wystarczy czy popytać o coś mocniejszego? Ja tu tylko Bilteme mam więc może Jarek doradzi czy jest coś lepszego do penetracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 1 minutę temu, Soldiercolt napisał: ? WD40 wystarczy czy popytać o coś mocniejszego? Ja tu tylko Bilteme mam więc może Jarek doradzi czy jest coś lepszego do penetracji na poczatek wystarczy WD40 , pózniej zobaczymy co dalej edit...Jarek za moment napisze , że zna lepsze środki ( rzeczy ) do penetracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldiercolt Opublikowano 7 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 ? oj wybacz hah Jacek ? za wcześnie wstałem dzisiaj sie chyba nie wyspałem bo mi budzik zaczął dzwonić o 6 rano ? juz nie pierwsza pomyłka dzisiaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldiercolt Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Okej @update. Niestety mimo zalania szprajem nic się nie dzieje próbowałem go wypchnąć kawałkiem drewna i młotkiem ale tłok siedzi jak zaspawany. Jutro kupie palnik i zobaczymy czy uda mi się go przekonać takim sposobem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Lepsza jest opalarka elektryczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 28 minut temu, Soldiercolt napisał: Okej @update. Niestety mimo zalania szprajem nic się nie dzieje próbowałem go wypchnąć kawałkiem drewna i młotkiem ale tłok siedzi jak zaspawany. Jutro kupie palnik i zobaczymy czy uda mi się go przekonać takim sposobem ? palnik z "punktowym" płomieniem to do czego innego...tu jak powyżej(Jarek) ale w wyczuciem i z daleka i na litośc Boską ....nie młotkiem !!!! i nie od tej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Jasne , jasne ! Zadnego "podtapiania" metali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldiercolt Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Ja już się z tym silnikiem pożegnałem ale spróbuje jeszcze tą opalarką. Jak nie, to mam drugi silnik który się kręci także, jest nadzieja że chociaż ten odpali. Będę próbował jutro. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 7 godzin temu, Soldiercolt napisał: Ja już się z tym silnikiem pożegnałem ale spróbuje jeszcze tą opalarką. Jak nie, to mam drugi silnik który się kręci także, jest nadzieja że chociaż ten odpali. Będę próbował jutro. Dzięki Kolego Aleksandrze, to ja ten motorek bardzo chętnie przytulę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldiercolt Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Oddam go na warsztat koledze mechanikowi, ma do tego sprzęt, powiedział że postara się go ruszyć ? Skupie się na drugim silniku ale teraz do Polski wyjeżdżam to będzie mała przerwa ale będę skupiał trochę wiedzy na tematy modelarskie także czas ten nie pójdzie w las ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi