Lucjan Opublikowano 19 Listopada Autor Opublikowano 19 Listopada Miejsca jest coraz mniej , więc co jakiś czas muszę jakiś model sprzedać . 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 21 Listopada Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 Listopada Pilot przymierzył się do fotela. 11 3
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 25 Listopada Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 Listopada W oczekiwaniu na podzespoły podwozia , pobawiłem się z instalacją R.C. i dodałem numery. 5 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 26 Listopada Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 Listopada Napędy klap podwozia . 10 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 3 Grudnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 Grudnia Od dzisiaj model stoi na własnych kołach. 16 1
Lucjan Opublikowano 8 Grudnia Autor Opublikowano 8 Grudnia Tak działa mechanizm chowania podwozia głównego. Link do filmu https://youtu.be/C-1CooAAmcs 4
KRY3 Opublikowano 9 Grudnia Opublikowano 9 Grudnia W dniu 25.11.2024 o 15:22, Lucjan napisał: W oczekiwaniu na podzespoły podwozia , pobawiłem się z instalacją R.C. i dodałem numery. Lucjan , co to są za złącza te czarne opisane L,P ? Mam do swojego CUBa kupione MPX, ale lutowanie mi się jakoś średnio widzi, a te chyba mają piny zarabiane
Lucjan Opublikowano 9 Grudnia Autor Opublikowano 9 Grudnia 3 godziny temu, KRY3 napisał: Lucjan , co to są za złącza te czarne opisane L,P ? Mam do swojego CUBa kupione MPX, ale lutowanie mi się jakoś średnio widzi, a te chyba mają piny zarabiane Proszę bardzo , oto link do sklepu :https://www.tme.eu/pl/details/nppw-10/zlacza-sygnalowe-raster-2-50mm/ninigi/ 1 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 11 Grudnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 Grudnia Pora powrócić do budowy oszklenia kabiny. 13 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 12 Grudnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Grudnia Oszklenie kabiny przyklejone. 6
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 14 Grudnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 Grudnia W czasie gdy wysychał klej mocujący oszklenie kabiny do ramy , skończyłem prace przy podwoziu. Wszystko działa bez zarzutu. 5 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 14 Grudnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 Grudnia Kabina też już gotowa . 15 2
Eugeniusz Opublikowano Niedziela o 15:48 Opublikowano Niedziela o 15:48 REWELACJA. To się nazywa MODELARSTWO.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano Poniedziałek o 19:42 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Poniedziałek o 19:42 Układania wyposażenia ciąg dalszy. 4 1
Lucjan Opublikowano Środa o 17:51 Autor Opublikowano Środa o 17:51 Chyba znalazłem najlepsze miejsce na akumulatory. Można montować je w różnych konfiguracjach. 1
jarek996 Opublikowano Środa o 19:24 Opublikowano Środa o 19:24 Lucjan, a tutaj co sie stalo sie? Poniewaz ja w tym roku NIC nie sklejam, to sie przynajmniej do kogos "przyczepie" 😂 Ja w ostatni weekend przejechalem ponad 400km i nawet sie nie usliznalem, a Ciebie zostawilem tylko na te dni, bez mojej "opieki" i od razu takie rzeczy! 1
Lucjan Opublikowano Środa o 21:14 Autor Opublikowano Środa o 21:14 1 godzinę temu, jarek996 napisał: Lucjan, a tutaj co sie stalo sie? Poniewaz ja w tym roku NIC nie sklejam, to sie przynajmniej do kogos "przyczepie" 😂 Ja w ostatni weekend przejechalem ponad 400km i nawet sie nie usliznalem, a Ciebie zostawilem tylko na te dni, bez mojej "opieki" i od razu takie rzeczy! To są chyba efekty starć powietrznych z Mustangami 🙂 1
jarek996 Opublikowano Czwartek o 11:22 Opublikowano Czwartek o 11:22 14 godzin temu, Lucjan napisał: To są chyba efekty starć powietrznych z Mustangami 🙂 A moze dostal ciag wsteczny i gorace pow. z silnikow "pofalowalo" lekko kabine?
Lucjan Opublikowano Czwartek o 13:30 Autor Opublikowano Czwartek o 13:30 2 godziny temu, jarek996 napisał: A moze dostal ciag wsteczny i gorace pow. z silnikow "pofalowalo" lekko kabine? 😄
Rekomendowane odpowiedzi