janegab Opublikowano 18 Maja 2020 Opublikowano 18 Maja 2020 Niestety model karty pływackiej nie wyrobił...przy pełnym balascie zapikował i utkął dziobem o dno...nie znam przyczyny .. Bardzo fajna kąpielka... Kadłub...motyl cały skrzydła do kasacji ..- dawca,, serwa rozkręcone kapiel we fluidzie .. 1
Shock Opublikowano 18 Maja 2020 Opublikowano 18 Maja 2020 Właściciel obyty z wodą i pół życia na niej spędził to i model ciągnie do niej . Dobrze że udało się do niego dotrzeć a nie został gdzieś tam na amen ... 1
janegab Opublikowano 18 Maja 2020 Autor Opublikowano 18 Maja 2020 ale nie pojadłem mintusa TŁUM ...ludzi...pozdrawiam i przybywajcie...
ArabaT Opublikowano 18 Maja 2020 Opublikowano 18 Maja 2020 Do mycia modelu to jednak wybieram domowe zacisze 2 1
cZyNo Opublikowano 18 Maja 2020 Opublikowano 18 Maja 2020 14 godzin temu, janegab napisał: ale nie pojadłem mintusa TŁUM ...ludzi...pozdrawiam i przybywajcie... narobiłeś mi ochote na mintusa
janegab Opublikowano 19 Maja 2020 Autor Opublikowano 19 Maja 2020 A ja wczoraj i dziś pstrąg w ziołllach na masełku klarownym..Jurek uważaj na choresterole...dziś na Jeziorsku super warunki a i nowi włascicele / przyjechali na rowerach / ten 1-szy wjazd zadeklarowali klucz od łancucha mozna wjechać do góry pod krawedz ...zrobimy z Rysiem wygodniejszy podjazd...
cZyNo Opublikowano 19 Maja 2020 Opublikowano 19 Maja 2020 Warun to miał być. Dzisiejsze prognozy są już takie sobie - z tego co widzę O kłódkach i modernizacjach już słyszałem od Ryśka. Fajnie jest spotkać fajnych właścicieli ... czyli koniec z całowaniem gospodyni 1
Rekomendowane odpowiedzi