janegab Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Niestety model karty pływackiej nie wyrobił...przy pełnym balascie zapikował i utkął dziobem o dno...nie znam przyczyny .. Bardzo fajna kąpielka... Kadłub...motyl cały skrzydła do kasacji ..- dawca,, serwa rozkręcone kapiel we fluidzie .. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Właściciel obyty z wodą i pół życia na niej spędził to i model ciągnie do niej . Dobrze że udało się do niego dotrzeć a nie został gdzieś tam na amen ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 18 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 ale nie pojadłem mintusa TŁUM ...ludzi...pozdrawiam i przybywajcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Do mycia modelu to jednak wybieram domowe zacisze 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 18 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 14 godzin temu, janegab napisał: ale nie pojadłem mintusa TŁUM ...ludzi...pozdrawiam i przybywajcie... narobiłeś mi ochote na mintusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 19 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 A ja wczoraj i dziś pstrąg w ziołllach na masełku klarownym..Jurek uważaj na choresterole...dziś na Jeziorsku super warunki a i nowi włascicele / przyjechali na rowerach / ten 1-szy wjazd zadeklarowali klucz od łancucha mozna wjechać do góry pod krawedz ...zrobimy z Rysiem wygodniejszy podjazd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Warun to miał być. Dzisiejsze prognozy są już takie sobie - z tego co widzę O kłódkach i modernizacjach już słyszałem od Ryśka. Fajnie jest spotkać fajnych właścicieli ... czyli koniec z całowaniem gospodyni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciekawy55 Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Gdzie latacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi