Skocz do zawartości

Nazwa zespołu rockowego

Amoath

Jaka nazwa zespołu?  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka nazwa zespołu?

• Evil Soldiers
      5
    • The Apocaliptic band
      2
    • InSine
      2
    • SeyotoS
      2
    • iSound
      0
    • Crusher of heads
      1
    • The stocks
      5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A macie jakieś demko? Niby przy wyborze nazwy nie pomoże, ale fajnie byłoby usłyszeć :)

Jak mu nie pasi Evil, to może Devil, prawie jak Devil Driver :wink:

Opublikowano

Sekator, mowisz demko .. hmmm ciezko xD ale zrobiłem cos podbnego do demo w programie Guitar Pro 5, oczywisćie nie bedziemy sie tego sztywno trzymac :P ale moge ci plik wysłac albo wrzuce i wszyscy niech usłysza, ale oszczekam organki kościelne lepszejsze dźwięki maja

zrobie wersje z i bez perkusji , z gitara i bez :P bass fajnie wyszedł

EDIT

No dobra oto najnowsza wersja zrobiona na tym chorym programie ;P

http://patrz.pl/mp3/evil-soldiers-hmmm-5wersja

Opublikowano

DZIĘKUJE!! wszystkim za oddane głosy bedziemy sie zastanawiać nad nazwa Evil Soldiers i The Stocks !!

Pozdrwiam kolegów modelarzy i prosze moderatorów o zamkniecie tematu

Gość Anonymous
Opublikowano

muzyka czarna jak du** szatana(cytat nergala kiedy był u kuby wojewódzkiego) ooo a może Evil Ass ?? xD

Opublikowano

Nasza kapela to było Hell-mans :D zrobilismy to z jajem i nauczylismy sie nawet jako tako grac i nawet na scenie przyszło wystąpic :D ale rozpoadło sie jak kazdy poszedł w inną stronę po szkole. Też komponowaliśmy w gp, ale 4 (o wiele stabilniejszy) no i zawsze układalismy przy instrumentach - nigdy w samym programie. Mam jeszcze tych kawałkow, hho :D też miałem długie włosy :devil:

Opublikowano

ja mam krótkie cały band dlugie , oni kreca wiatraki a ja jak sie spoce stawia mi sie IROKEZ XD

tak łądziak znakomita nazwa .. nie chce ci sie narazic ale dobra nazwa to Evil Ładziak i małym druczkiem, szatanski modelarz ;D

Opublikowano

Z takim polotem sukcesu nie wróżę...

Swoją drogą, zupełnie bez obrazy, 16-latkowie z szatanem w nazwie wyglądają... hmmm.. groteskowo. Czy wokalista przeszedł już mutację, żeby growing zabrzmiał dostojnie?

Opublikowano

Behemot na żywo nie jest taki kuul i dżezi :D lepiej daje Amon Amarth (nawet Amoath mi sie kojarzy z nimi) :D takie wikingowe klimaty, nie?:D A vadera z pełnym szacunkiem mogę postawić koło morbid angel na mojej playliście (czyli wysoko).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.