kuzynek Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Witam wszystkich, Muszę kupić anteny do FPV 5.8Ghz. Dopiero zaczynam z FPV i nie mam doświadczenia. Czy ktoś korzystał ze sklepu http://shop.prodrone.pl? Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Bardzo dobre anteny - polecam. Ewentualnie Actuna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Dobra anteny, spoko sprzedawca Jak masz pytania to warto przydzwonić, wiele się można dowiedzieć. Ale zarezerwuj z godzinę na rozmowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzynek Opublikowano 22 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Dziekuję za opinie. Zamówienie złożone.Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi