ciekawy55 Opublikowano 29 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Dziękuję w imieniu swoim i Kolegi, któremu przekazałem te materiału. W zamian za część materiałów do motoszybowca. To jest dowód, że warto zaufać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 8 minut temu, ciekawy55 napisał: Dziękuję w imieniu swoim i Kolegi, któremu przekazałem te materiału. W zamian za część materiałów do motoszybowca. To jest dowód, że warto zaufać. Możesz to przetłumaczyć??? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 ขอขอบคุณในนามของเพื่อนและเพื่อนร่วมงานของฉันที่ฉันได้ส่งต่อเนื้อหานี้ ในการแลกเปลี่ยนสําหรับบางส่วนของวัสดุสําหรับ TMA นี่คือหลักฐานว่าคุ้มค่าเชื่อถือได้. Przetłumaczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 นขอ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 No to sobie "pogadaliscie" . Stare chlopy , a .......niepowazne" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Nie można brać życia cały czas na poważnie- było by nieciekawe? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi