pjk11 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 "Suwaki ustawieni" Jak piszesz do mnie, to pisz po polsku (moze byc bez polskich znakow). Zdejmij smigla i zrob "motor test". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regielik149 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Pisałem ci już że autokorekta robi swoje nie zawsze mam czas poprawić to co zmieni bo czasem pisze na szybkiego jak cos robię. Po podpięciu baterii i uruchomieniu motor test silniki pracują lecz zauważyłem że wszystkie kręcą się w jedną stronę nie wiem czy ma tak narazie być ale pisze odrazu o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 11 godzin temu, Regielik149 napisał: Po prostu nie chce męczyć ludzi głupimi pytaniami jak już pisałem dla mnie to czarna magia. Nie przejmuj sie i nie poddawaj. Badz twardy! Na poczatku jest z tym ciezko. Wiem po sobie. Na szczescie sa filmiki na jutubie?. Masz juz blizej niz dalej. ...Nie wiem, moze przeoczylem. Masz modul GPS? Jesli nie a jest gdzies skonfigurowany to nigdy nie odpalisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regielik149 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Z tego co się orientuję to Omnibus F4 V3 Pro posiada tylko barometr GPSu już nie. ? P.S. Udało mi się zmienić kierunek pracy silników w programie BLHeliSuite ale w uzbrojeniu dalej nic się nie zmieniło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regielik149 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zauważyłem jeszcze jedną rzecz jak cos zmieniam w BF to jak chce zapisać zmianę to dość często wyskakuje u góry napis fallure i słychać jak quad się rozłącza i połączą przez USB ale nie mogę go odrazu podłączyć przez BF tylko muszę wypiąć go z USB i połączyć jeszcze raz wtedy jest ok. Zauważyłem na YouTube że tylko u mnie tak jest może to jest przyczyną że silniki nie chcą ruszyć może coś jest gdzieś źle połączone ale sprawdzałem kilka razy i niby jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi