Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Suwaki ustawieni"

Jak piszesz do mnie, to pisz po polsku (moze byc bez polskich znakow). Zdejmij smigla i zrob "motor test".

Opublikowano

Pisałem ci już że autokorekta robi swoje nie zawsze mam czas poprawić to co zmieni bo  czasem pisze na szybkiego jak cos robię. Po podpięciu baterii i uruchomieniu motor test silniki pracują lecz zauważyłem że wszystkie kręcą się w jedną stronę nie wiem czy ma tak narazie być ale pisze odrazu o tym. 

Opublikowano
11 godzin temu, Regielik149 napisał:

Po prostu nie chce męczyć ludzi głupimi pytaniami ;) jak już pisałem dla mnie to czarna magia.  

Nie przejmuj sie i nie poddawaj. Badz twardy! Na poczatku jest z tym ciezko. Wiem po sobie. Na szczescie sa filmiki na jutubie?. Masz juz blizej niz dalej.

...Nie wiem, moze przeoczylem. Masz modul GPS? Jesli nie a jest gdzies skonfigurowany to nigdy nie odpalisz...

Opublikowano

Z tego co się orientuję to Omnibus F4 V3 Pro posiada tylko barometr GPSu już nie. ?

P.S. Udało mi się zmienić kierunek pracy silników w programie BLHeliSuite ale w uzbrojeniu  dalej nic się nie zmieniło ?

Opublikowano

Zauważyłem jeszcze jedną rzecz jak cos zmieniam w BF to jak chce zapisać zmianę to dość często wyskakuje u góry napis  fallure i słychać jak quad się rozłącza i połączą przez USB ale nie mogę go odrazu podłączyć przez BF tylko muszę wypiąć go z USB i połączyć jeszcze raz wtedy jest ok. Zauważyłem na YouTube że tylko u mnie tak jest może to jest przyczyną że silniki nie chcą ruszyć może coś jest gdzieś źle połączone ale sprawdzałem kilka razy i niby jest ok. 

IMG_20200608_210928.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.