semp Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Mam podwozie w B-25 electron retracts.Bardzo czułe na prąd , który je wyłącza. Macie jakiś pomysł na zamykanie klapy podwozia, Wolałbym aby był to jakiś sequencer i serw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Sequencer jak napisałeś lub drucik sprężynowy jak w P39 Lucjana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 12 godzin temu, semp napisał: Mam podwozie w B-25 electron retracts.Bardzo czułe na prąd , który je wyłącza. Macie jakiś pomysł na zamykanie klapy podwozia, Wolałbym aby był to jakiś sequencer i serw. Jak się spotkamy to powiem Ci jak to zrobić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Ja zrobilem to w ten sposób. Kawałek szprychy od roweru wygiętej w L, snap m2, sprężynka z dlugopisu i taki plastikowy łącznik. Trzeba to poskładać jak na załączonym obrazku i dzięki regulacji na snapie bez problemu ustawisz odpowiednią długość cięgna. Działa bez zarzutu. I jeszcze zdjęcie poglądowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 48 minut temu, solainer napisał: Ja zrobilem to w ten sposób. Kawałek szprychy od roweru wygiętej w L, snap m2, sprężynka z dlugopisu i taki plastikowy łącznik. Trzeba to poskładać jak na załączonym obrazku i dzięki regulacji na snapie bez problemu ustawisz odpowiednią długość cięgna. Działa bez zarzutu. I jeszcze zdjęcie poglądowe. Bardzo fajny patent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi