robert.pilot Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Polecam... https://muzeumlotnictwa.pl/pano_zwiedzanie/zwiedzanie.php?w=p 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Jakiś miłośnik obiektywów rybie oko zohydził mi oglądanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 To nie są fotki rybim okiem. To prewki do filmików. Bardzo dobrze to zrobione. Źle oceniłeś fotografa i jego pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Nie wiem co to prewki ale cierpiałem przy oglądaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Kliknij na każde z tych zdjęć (niby rybim okiem), to zobaczysz jak to działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi