Gość Anonymous Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 witam mam ładowarke jeti cher 30 plus i che dokupuć do niej balaster wmare tani hmm tylko jaki :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=5653&Product_Name=Smart_Balancer_2-5_Cells. http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7443&Product_Name=CY-_B6_plus_balancer_(2-6S_series) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 a coś w pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 jaki dobry i tani balaster balancer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Jak miałby już kupować w Hobbycity to trzeba było od razu kupić normalną ładowarkę z balancerem Turnigy Accucel-6 50W 5A Balancer/Charger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 balancer BALANSER :evil: Balansujesz czy balancujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ja też mam błąd... ale już nie krzycz :'( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 tylko kurcze juz kupiłem kupel ma starszą wersie i sobie chwali wiedze ze duzo postów i dwa tematy piszesz na temat tej ładowarki i balansera !!!! jak zobacza to mody i Cie ochrzanią :evil: Ja uwarzam ze aktualnie (w dobie tej całej elektroniki) JETI CHAR30 to strata kasy w tej cenie mogłeś kupić zaje........tą ładwareczke np. ta którą poleca marcin133, która pokazuje pełne info o ładowanych aku i ma wbudowany balanser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Balansujesz czy balancujesz? Wtym przypadku jednak BALANSUJE :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 a czy lepiej dokupuć ten balancer lub i tym ładować pakiety cykowo-weglowe lub kupić esky za 50 zł z balancerem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 a czy lepiej dokupuć ten balancer lub i tym ładować pakiety cykowo-weglowe lub kupić esky za 50 zł z balancerem ?? Ładziak - chyba jednak za cicho krzyczysz :mrgreen: Różnica cenowa pomiędzy samym Balanserem a Ładowarką która ma więcej możliwości niż Twoja i ma już wbudowany balanser to ok 50zł - wybór należy do Ciebie którą drogą pójdziesz. P.S. Wysłałeś PMa z treścią powyższego wpisu tylko do mnie czy może do wszystkich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 a czy lepiej dokupuć ten balancer lub i tym ładować pakiety cykowo-weglowe lub kupić esky za 50 zł z balancerem ?? cykowo-weglowe :shock: a to ciekawe !!! z tego co wiem baterii sie nie ładuje..... a tym bardziej poprzez balanser kolego magnum proponuję teleportowac się do działu OD CZEGO ZACZĄĆ ..... i sporo czytać zanim zadasz kolejne pytanie ! PS. jak bys podłączył te baterie do CHAR30 to przy min. pradzie 750mAh mogło by się coś spalić ;D PS2 ty chyba nie masz pojęcia o czym piszesz i co chcesz robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 kolego magnum proponuję teleportowac się do działu OD CZEGO ZACZĄĆ ..... i sporo czytać zanim zadasz kolejne pytanie ! Kolega zaczyna po raz kolejny i chyba w ogóle się teleportuje z tego forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 a coś w pl A czemu w pl skoro z N/Y piszesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 A czemu w pl skoro z N/Y piszesz ? N/Y to chyba jakaś nazwa kodowa... Konina :shock: . A przynajmniej tak wynika z profilu kolegi magnuma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.