Gość Anonymous Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 witam mam ładowarke jeti cher 30 plus i che dokupuć do niej balaster wmare tani hmm tylko jaki :oops:
MacFlyer Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=5653&Product_Name=Smart_Balancer_2-5_Cells. http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7443&Product_Name=CY-_B6_plus_balancer_(2-6S_series)
marcin133 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Jak miałby już kupować w Hobbycity to trzeba było od razu kupić normalną ładowarkę z balancerem Turnigy Accucel-6 50W 5A Balancer/Charger
Ładziak Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 balancer BALANSER :evil: Balansujesz czy balancujesz?
marcin133 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ja też mam błąd... ale już nie krzycz :'(
meloow Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 tylko kurcze juz kupiłem kupel ma starszą wersie i sobie chwali wiedze ze duzo postów i dwa tematy piszesz na temat tej ładowarki i balansera !!!! jak zobacza to mody i Cie ochrzanią :evil: Ja uwarzam ze aktualnie (w dobie tej całej elektroniki) JETI CHAR30 to strata kasy w tej cenie mogłeś kupić zaje........tą ładwareczke np. ta którą poleca marcin133, która pokazuje pełne info o ładowanych aku i ma wbudowany balanser
KRUUP Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Balansujesz czy balancujesz? Wtym przypadku jednak BALANSUJE :oops:
Gość Anonymous Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 a czy lepiej dokupuć ten balancer lub i tym ładować pakiety cykowo-weglowe lub kupić esky za 50 zł z balancerem ??
marcin133 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 a czy lepiej dokupuć ten balancer lub i tym ładować pakiety cykowo-weglowe lub kupić esky za 50 zł z balancerem ?? Ładziak - chyba jednak za cicho krzyczysz :mrgreen: Różnica cenowa pomiędzy samym Balanserem a Ładowarką która ma więcej możliwości niż Twoja i ma już wbudowany balanser to ok 50zł - wybór należy do Ciebie którą drogą pójdziesz. P.S. Wysłałeś PMa z treścią powyższego wpisu tylko do mnie czy może do wszystkich?
meloow Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 a czy lepiej dokupuć ten balancer lub i tym ładować pakiety cykowo-weglowe lub kupić esky za 50 zł z balancerem ?? cykowo-weglowe :shock: a to ciekawe !!! z tego co wiem baterii sie nie ładuje..... a tym bardziej poprzez balanser kolego magnum proponuję teleportowac się do działu OD CZEGO ZACZĄĆ ..... i sporo czytać zanim zadasz kolejne pytanie ! PS. jak bys podłączył te baterie do CHAR30 to przy min. pradzie 750mAh mogło by się coś spalić ;D PS2 ty chyba nie masz pojęcia o czym piszesz i co chcesz robić.
Ładziak Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 kolego magnum proponuję teleportowac się do działu OD CZEGO ZACZĄĆ ..... i sporo czytać zanim zadasz kolejne pytanie ! Kolega zaczyna po raz kolejny i chyba w ogóle się teleportuje z tego forum...
mammuth Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 a coś w pl A czemu w pl skoro z N/Y piszesz ?
Ładziak Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 A czemu w pl skoro z N/Y piszesz ? N/Y to chyba jakaś nazwa kodowa... Konina :shock: . A przynajmniej tak wynika z profilu kolegi magnuma.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.