Marcin Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Jak w temacie - pacjent to starszy już model szybowca, w którym laminatowy kadłub już lekko pożółkł i widać różnicę między nim a skrzydłami oklejonymi białym oracoverem. Jakie domowe sposoby są na odzyskanie bieli kadłuba? Malowanie całego nie wchodzi w grę, przynajmniej na razie. Bardziej jakieś polerowanie itp? Mam oscylacyjną szlifierkę, gąbkę i np papier 2500 ale czy to dobry pomysł, to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Ja robilem to zwykla pasta do zebow i szmatka. Bardzo domowy sposob? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 żadna szlifierka.....paluszki , samochodowa pasta polerska dobrej jakości, i skarpetka frotte 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi