fordson Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Dzięki za szybką i rzeczową odpowiedź. Jakiego silikonu używałeś ? Czy jest duża różnica w głośności modelu po zastosowaniu silikonu ? Czemu zrezygnowałeś z wodnego chłodzenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTech Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 olador Zbyszek (olador) robi przemyślane konstrukcje widziałem kilka modeli powstałych w moment były piękne i przemyślane pokazywał swoje zaplecze, warsztat modelarski to nie jeden by nic nie zbudował. Zbyszek piękne modele czekam na więcej. ps. Jak zdrówko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olador Opublikowano 15 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Krzysztof 1. silikon - Technicqll 2. jest ciszej 3. w czasie kiedy budowałem model dostępne były tylko na mniejszą średnicę. Wodowałem sam kadłub - testy wypadły obiecująco-z chłodzenia zrezygnowałem. Do tematu wrócił wnuk - opracował i stworzył obudowę płaszcza wodnego na drukarce i wykorzysta go w autorskim projekcie swojego modelu... https://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=3676030&sid=5005cafe25519a3b19af952862a9cd0f#18955900 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fordson Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Dziękuję za odpowiedź. I gratuluję wnuka.Taki wnuczek to marzenie każdego modelarza.Bardzo proszę go uściskać i pozdrowić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olador Opublikowano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Krzysztof nasza współpraca jest wyjątkowo udana... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi