remzibi Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 A ladny filmik . Troche lamie ci obraz na prawo - to jest zapene wynik za duzego kontrastu w kamerze - jesli ma ona regulacje to zmiejsz kontrast i nie bedzie lamac . A pozatym w OSD sporo zmian - nowy soft - dodatkowe kanaly ADC do np. RSSI - pojemnosci zbiornika , temperatury czy jakiego tam innego czujnika analogowego . Mozesz sciagnac update z netu i sprobowac zmienic soft na nowszy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 obraz łamie tylko w nagrywarce , w goglach jest OK , a temat OSD śledzę na bieżąco "tu i tam" prawdę mówiąc to OSD spełnia moje oczekiwania , po głowie mi tylko chodzi to RSSI , ale czy "grzebanie " w odbiorniku i podłączenie go pod OSD nie wprowadzi dodatkowych zakłóceń ?, puki co małe serwko zamontowane przed kamerką pokazuje kiedy odbiornik przechodzi w FailSafe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remzibi Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 obraz łamie tylko w nagrywarce , w goglach jest OK , a temat OSD śledzę na bieżąco "tu i tam" prawdę mówiąc to OSD spełnia moje oczekiwania , po głowie mi tylko chodzi to RSSI , ale czy "grzebanie " w odbiorniku i podłączenie go pod OSD nie wprowadzi dodatkowych zakłóceń ?, puki co małe serwko zamontowane przed kamerką pokazuje kiedy odbiornik przechodzi w FailSafe To servko jest bardzo dobra metoda , co do zaklocen wprowadzonych przez RSSI to jest ryzyko . To oczywiscie robota dla zaawansowanych , w szereg wepnij dlawik okolo 20uH i condensatorek do masy i powinno znacznie wytumic ewentualne piki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 I to by było na tyle jeśli chodzi o zasięg RC , trzeba coś pokombinować http://www.youtube.com/watch?v=UE3so-8ympU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 A konkretnie to co sie stało bo z filmika nie kapuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 puki co małe serwko zamontowane przed kamerką pokazuje kiedy odbiornik przechodzi w FailSafe kiedy przed kamerką pokazuje się czerwone ramie serwa , odbiornik jest w FailSafe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.