twardyp Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Dzień dobry wszystkim, Rozglądam się za drugą aparaturą (dla kompana amatora). Wymagania: - Niska cena - 6 kanałów - Łatwy dostęp do odbiorników, dystrybutora - Niezawodność w zasięgu! Aparatura będzie kupowana na zasadzie "a nuż się spodoba", w razie czego będzie na zapas. Bardzo proszę o polecenie czegoś co ma sens. Widziałem radiolinki i FlySky, ale nie mam doświadczenia z żadną z nich. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 A ile chcesz wydac? Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Sam sobie odpowiedziałeś FlySky . Nie ma tańszych dobrych aparatur . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 https://pl.aliexpress.com/item/32885553734.html 6ch kosztuje w zasadzie "tyle samo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Każdą 6ch przerobisz do 10 ch . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 A sam co masz, bo może polatacie na kabelku, żeby go poduczyć? Flysky-i6 lub 6X to dobra aparatura, choć może wydawać się zabawkowa, bo jest trochę mała w rękach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi