RomanJ4 Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 W dniu 12.09.2020 o 12:29, Irek M napisał: Oczywiste jest , że wężyk spęcznieje i tak się stało. Ale w niczym to nie przeszkadza, przecież nie rozpuści się. I tu się mylisz, jeśli pęcznieje to znak, że benzyna działa chemicznie na jego łańcuchy polimerowe jak rozpuszczalnik, i tez jest także rozpuszczany, choć czasem w stopniu niekoniecznie natychmiastowo destrukcyjnym... Pomyśl ile wydasz na właściwy do benzyny wężyk: 10, 20 złotych? A na... nowy model? Warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 12 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Oj Roman ale Ty wybiórczo czytasz. Cytujesz wypowiedź z 12 .09 ale już nie czytasz wypowiedzi z 16.09. Napisałem przecież, że założyłem żółty Tygon - mogłem przekręcić nazwę - a model spędził w powietrzu wiele minut ? Silnik pracował jak marzenie, a marzenia mam niestandardowe ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 W takim razie przepraszam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi