Gość Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Do czego to chcesz używać? Tzn. jakich silników. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 2 godziny temu, zalesvw napisał: Udało mi się zakupić obrotomierz zegarowy. Mam taki sam, też do pomiarów za pomocą sprzężenia mechanicznego. Muszę sprawdzić czy może mam do niego instrukcję(nie pamiętam), jeśli będzie PL to Ci prześlę.. Ten guziczek z boku służy do zatrzymania wskazówki w czasie pomiaru.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Pierwsza odpowiedź i w formie pytania... Wszystkich jak popadnie, co za różnica ?? Czy to dwutakt, czy czterotakt, czy elektryk, chyba każdy można sprawdzić ? Czy nie można ? Mozna tylko on stawia opór czyli zaniza, pomijalne w dużych silnikach ale w małych to juz moze byc problem. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 A Google translator sie popsuł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Mialem taki obrotomierz, zawsze do wskazań potrzebował energii a przycisk jak pamietam służył do kasowania i zatrzymywania. Nic wiecej. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi