robas69 Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Cześć, poszukuję polecanej przez Was szpachlówki do balsy do płytkich wypełnień i wyrównania powierzchni, ale dostępnej aktualnie w naszych sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 akrylowa,np Sttucolino...bardzo lekka, szybko schnie i dobrze się szlifuje gdzie->>>>markety budowlane raczej polecam w pudełku niż w tubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robloz Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Potwierdzam, też praktycznie tylko tej (Sttucolino) używam . kupuję w OBI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicior Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Ja mam tę: Nie jest super tania, ale bardzo wydajna, lekka, dobrze się szlifuje, nie wysycha w pojemniku nawet przy długim przetrzymywaniu. Kolor biały lub brązowy Dostępna w kilku sklepach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 1 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Dziękuję Wam serdecznie za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romann Opublikowano 19 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 W dniu 1.10.2020 o 22:07, Kicior napisał: Ja mam tę: Nie jest super tania, ale bardzo wydajna, lekka, dobrze się szlifuje, nie wysycha w pojemniku nawet przy długim przetrzymywaniu. Kolor biały lub brązowy Dostępna w kilku sklepach Tak to jest bardzo dobra szpachla do modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Tylko ciiii, by nikt się nie dowiedział https://modelemax.pl/pl/szpachlowki/9403-szpachla-do-balsy-240ml-brazow-deluxedebd06 https://modelemax.pl/pl/szpachlowki/9402-szpachla-do-balsy-240ml-biala-deluxedebd05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 19 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Też ją kupiłem. Jestem bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszjb Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Nadaje sìe ta szpachla do pianki czy raczej niekoniecznie?Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi